یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بیشتر فکر میکنم چیزی رو که عادت دارن بهش ترجیه میدن در صورتی که همه نمیتونن باـحقوق کارمندی بسازن و ...
تو ایران حتی کآرمند عالی رتبه ام حقوقش اندازه کار آزاد نیست با آزاد بیشتر از اونا درآمد داره 😁
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
مغازه كه اصلا اينهمه درس نخونديم بره پشت دخل وايسه
پسر عموی مامانم اوایل فروشگاه لوازم خانگی داشت که خودش میرفت مستقیم از چین بهترین جنس هاشو وارد میکرد ولی بعد ۱۰سال بخاطر تحریم ها بست وفروشگاه مواد غذایی باز کرد
رشته عمران خونده بود تو بهترین دانشگاه تو شهرمون گفتن بیاشهردار شو نرفت
پست دخل واينميستناااا 😄😄😄 اونا سرمايه دارن سرما يه شونو ميبرن تو بوتيك و رستوران و.... خيلي فرق ...
یه مثالش شاهرخ استخری
همه ی کسایی که مغازه میزنن سرمایشونو خوابوندن اونجا دیگه😁و مطمئن باش هیچ کس کمتر از لیسانس نداره ولی به ناچار و اجبار از بیکاری ای که موج میزنه به قول شما پشت دخله😂