2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مغازه كه اصلا اينهمه درس نخونديم بره پشت دخل وايسه

وا چه ربطی داره ،،،اینجوری هم نگو انگار مغازه دار بودن اینقد بده 

اتفاقا تموم هنرمندا و بازیگرا و دولتی ها شغل دومشون اینه که به قول شما برن پشت دخل وایسن

2803

قبلا شغلش ازاد بود خیلی بهتر بود، البته‌ مغازه دار نبودا. 

بعد عروسی خدارشکر استخدام شد خیالمون راحته اما خب از لحاظ مالی ازاد دستمون باز تر بود، مرخصی بهتر بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من قبلا فکر میکردم کاش شوهرم شغل دولتی داشت ولی الان تو این وضعیت میبینم آزاد بهتره درامد ادم متناسب با تورم میره بالا 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
2804
من میخام دولتی باشه چون که هرروز خونه باشه نه اینکه هفته ای یه باربیادخونه یا دوهفته یه بار خیلی سخت ...

مگه کسایی که شغل ازاد دارن هفته ای یه بار میان خونه😳

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
وا چه ربطی داره ،،،اینجوری هم نگو انگار مغازه دار بودن اینقد بده  اتفاقا تموم هنرمندا و باز ...

والاااا مگه مغازه داری چشه میگن پشت دخل وایسه😒

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
2805
کار دولتی پردرامد پیدا میشه به نظرت

دولتي هم اصلا

شركت هاي خصوصي درامدشون خوبه

بعدم كار  غير كارمندي كه فقط مغازه داري نيست

طرف درس خونده باشه يه عالمه كار خوب ميتونه بكنه

البته منظورم درس خوندن تو دانشگاه هاي تاپه

2801