2789
عنوان

دعا و حاجت

135 بازدید | 27 پست

دوستان عزیز،چند دقتیه که دعا میکنم برای عشقم و مشکلی ک پیش اومده اما نتیجه ای نگرفتن،میدونم که خدا خیلی بزرگه و امکان نداره که منو نا امید کنه،اومدم ازتون بپرسم که چه دعایی کنم تا زود تر به نتیجه برسم،و اگه واسم دعا کردید منم قول میدم سر نمازام یادتون کنم❤

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صلوات برا سلامتی و ظهور امام زمان بفرس و ازش بخواه برات دعا کنه و کمکت کنه خیلی مهربونه امام زمانمون 1400 صلوات بفرستی خیلی خوبه

دعای توسل

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

توسل بخون اللهم صل علی محمد و آل محمد  

حمد خوندم براتون 

التماس دعا از همگی

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

برا حل مشکلت 14 تا صلوات میفرستم

برا منم از ته دلت دعا کن یه کاری دارم امروز کامل درست بشه و مشکلم حل بشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

من یه جا شنیدم اگ دعایی میکنید و قبول نمیشه برگردید به اعمالتون ببینید کجای کارتون اشتباهه

چون خدا از بنده ای ک به سمتش دست نیاز بلند کرده شرم میکنه دعا شو قبول نکنه

برای همینم خواستم بگم استغفار یادتون نره

با اجازه استاتر عزیز اگه میشه به تایپیک صلوات من بیاد ودر ختم صلوات برای نابودی کرونا از کل جهان شری ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4808357/فقط30هزار-صلوات-مانده

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️