2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که بهت حسی نداره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اگه منظورت عشقت هست که امید داشته باش بر می گرده

اخه ببین تاپیک قبلمو اصلا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم همش میخوام ب بقیه بگم ی عکس باهام بزارن ک همیشه جولو چشمش باشم بعد میگم این چه کاریه...

😑😑😑

خب چیه 

خودت گفتی از خودم نگفتم 

شاید تنوع طلبه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اره😢

عزیزم من میتونم الکی امیدوارت کنم بگم برمیگرده و فلان و بهمان.

ولی اگه میدونی تو این رابطه کم نزاشتی و بی دلیل ترکت کرده یا خیانت ازش دیدی.به جای غصه و زاری فراموشش کن به خودت بیا.از این باتلاقی ک توش گیر کردی خودتو نجات بده.اینقد ضعیف نباش.رفت به درک...

رو خودت کار کن، چیزای جدید یادبگیر،مطمئن باش دوماه دیگه اسمشم یادت نمیاد.خداوند یه آدم لایق شایسته رو برات میفرسته..

عزیزم اگ تو رگ دوس داشت نمیرفت شاید خودش برگرده ولی اگ برنگشت اینو بدون ک لیاقتت نداره و حتما یه حکم ...

میخوام ب دوستام بگم همش عکس با من بزارن ک جولو چشش باشم بعد میگم این چ کاریه..