اون روزم نزدیکه دوستم از الان بریم زنبور مجانی بگیریم
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
دلت همیشه شاد آقای Full Professor . بالاخره زهر زنبور عسل، هرچند که دردناک و همراه با نیش هم است اما از ادرار شتر، خیلی بهتر است. به نظرم، در چنین وضعیت پیشآمدهای که بیشترمان، نیاز به نشاط اجتماعی داریم و شدیداً، دنبال خنده و شادی هستیم، چنین اشخاص متوهمی هم باید باشند تا با اظهارنظرهای بیاساس و کمیک، موجب شادی گردند؛ چرا که نشاط اجتماعی، مانع کشیده شدن به سوی برخی آسیبهای اجتماعی، مانند اعتیاد به مواد مخدر میشود و حداقل، از این نظر، عمل خیر و انسانی است. از ایشان باید سؤال کرد آیا این جمله و گزاره درست است که چون هیچکدام از کندوداران مشکینشهر و اردبیل کرونا نگرفتهاند، پس نیش و زهر زنبور عسل، مانع این بیماری است و آن را درمان میکند؟ این چه تحلیلی است؟! شما از کجا به همه کندوداران دسترسی دارید؟ آمار همه کندوداران، در دستانتان هست؟ آیا همه را بررسی کردهاید؟ حتی اگر به همه کندوداران دنیا هم دسترسی میداشتید، چنین استنباطی را هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد. مردم را با این اظهارنظرهایتان، سردرگم نکنید و آنها را به سوی زنبورهای عسل و وادار کردنشان به نیش زدن و در نهایت، از بین رفتن این موجودات عسلساز، هدایت نکنید؛ اجازه بدهید و حوصله کنید علم، راههای علمی و عالمان، واکسن و راه حل قطعی بیماری کرونا را پیدا میکنند.