2821
2789
عنوان

خیانت مجازی

387 بازدید | 18 پست

سلام من ۴ ساله ازدواج کردم کاملا سنتی از روز اول فهمیدم نیاز جنسیش خیلی خیلی ضعیف به هردری زدم درست نشد حتی لباس خواب که میپوشم میگه ماله زنای خرابه درش بیار ی پسر ۲/۵ساله دارم خیلی زود جوشه و داغ میکنه تا اینکه کرونا گرفت ی ماه خونه مادرم بودم ی شب که برگشتم  تبلتشرو داد فیلم ببینم یهو دیدم تو اینستا چندتا پیام به ی تبلیغاتی پا و جوراب داده که فدای پاهات شم و از این چرندیات ساعت ۳ نصفه شب بیدارش کردم دعوامون شد گفت قران بیار من مبودم هزاران قسم خورد میگه دوستم گوشیمو گرفته شوخی کرده اما حسم دروغ نمیگه میدونم خودش بوده اما خیلی قسم خورد اون گوشیش رو که از خودش ی ثانیه هم دور نمیکنه هردقیصه هم رمزش رو عوض میکنه میگم چرا میگه تو فضولی میکنی تو گوشی وگرنه من چیزی ندارم حالم خیلی بده دیگه چندشم میشه ازش اما تو این چهار سال انقدر دعوا کردیم خانوادهامون پیر شدن دیگه نمیدونم چیکار کنم هردو خیلی خانوادهای آبرو داری دارم بخدا متنفرم ازش

بعضی مردا عاشق پا وجورابن بدبختانه

پاهاتو قشنگ کن براش لاک بزن و پابند

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلامون یکیه. مطمئن باش کار خودشه چون منم چندین بار شرایط تو گیر کردم. از این میسوزم که هات و گرم مزاجم اون سرد و یخ. البته برا من خیانت نکرده فقط فیلم پ..ورن میبینه

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.
وااای چجوری میشه واقعاااا🤢🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢 چقدددد چندددش اه اه 

فوت فتیش

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.
مشکلامون یکیه. مطمئن باش کار خودشه چون منم چندین بار شرایط تو گیر کردم. از این میسوزم که هات و گرم م ...

من زنو شوهرایی میشناسم ک باهم نگاه میکنن ...هیچ مشکلیم ندارن با این قضیه😑ولی همسر من کاملا مخالفه .هرکسی یجوره

من زنو شوهرایی میشناسم ک باهم نگاه میکنن ...هیچ مشکلیم ندارن با این قضیه😑ولی همسر من کاملا مخالفه . ...

منم مخالفم.

چی؟متوجه نشدم

فوت فتیش مریضی جنسی که به پا ناخن علاقه مفرط دارن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز