2777
2789
عنوان

بچه ها استفراغ علائم کروناس؟؟؟

156 بازدید | 16 پست

مامانم تب و بدن درد و استفراغ داره .سر گیجه هم داره مشکل فشار داره. دکتر رفته یه سری دارو بهش داده خیلی نگرانشم 😢😢😢

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی قرنطینه باشن بهتره ایشالله زود خوب بشن اما بدن دزد اسهال استفراغ اینا از علایمش

والا بیخیاله خودش من خیلی نگرانشم😥

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نمیشه قطعی گفت 

اما عموم که کرونا گرفته بودن،استفراغ شدید داشتن

با سرفه و تب شدید و تنگی نفس و بیحالی

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
اره استفراغ از علائمشه ..فکر کن ببین تو دو هفته ی گذشته کجاها رفته با کیا در ارتباط بوده ... ان شا ا ...

هم مامانم هم بابام مریضن. بابام اینور اون ور رفته .

دلیل نمیشه کرونا نباشه خیلی مواظب باشین بهش مایعات فراوان بدین دوغ خونگی بدین  شیر اصلا نخوره & ...

کسی نیست براش درست کنه منم بچه‌کوجیک دارم 

خب تست ندادید ؟

نه 

کسی نیست براش درست کنه منم بچه‌کوجیک دارم 

آخی گناه دارن خب براش درست کن بده آژانس ببره

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه