2821
2789
عنوان

انرژی مثبت

88 بازدید | 10 پست

بیاین اول صبح ب چیزای خوب فک کنیم و بهم انرژی مثبت بدیم 

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دارم فک میکنم

ب اشتراک بزار ما هم انرژی بگیرییم

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔

[QUOTE=148926585]یعنی عشقم الان چیکار داره میکنه؟صبونه خوداره ب شما فک میکنه

الان تاپیک خونه دیدم حالم گرفته شده بهم دلداری بدید😫🤧🤧🤧🤧

چرا عزیز 

شاید خیلی چیز ها دست ما نبوده تو گذشته ولی آینده رو میتونیم خودمون بسازیم من و همسرم به خواست خدا وبا تلاش و پشتکار مون آینده بهتری برای خودمون و بچه هامون و آدمای اطرافمون میسازیم.

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

شاید خیلی چیز ها دست ما نبوده تو گذشته ولی آینده رو میتونیم خودمون بسازیم من و همسرم به خواست خدا وب ...

حتما باهمکاری هم میتونین و بهترین جاها میرسین 

مستأجران دلم خونه میخواد

هرچی رو بخوای ب دست میاری ان شاءالله ب زودی صاحبخونه میشین ناراحت نباش ب روزی فک کن ک تو خونه خودتی تا انرژی بگیری