cheshmon مدیر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 4691 عنوان سوال کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست بچه ها از لحظه ای که کرونا وارد بدن میشه تو تست خودشو نشون میده؟توروخدا هر کی بلده بگه مثلا اگه یک روز باشه که وارد بدن شده باشه تو تست معلوم میشه؟ خدایا شکرت 🌷 1399/05/13 | 08:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 4691 نبابانترس من یکهفته مادرشوهرم مریض بودفکرکردم عوارض پیریه دائم پیشش بودم بعدش بردیم بیمارستان گفتن ک ... به خودش زیاد مشکوک نیستم اینکه با همون لباسا تو مترو و تاکسی بوده بعد اومده خونه ما خدا ازش نگذره خدایا شکرت 🌷
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 من هیچ جا نمیرفتم عروسی هارو نرفتم در مواقع ضروری رفتم فقط کاش راهش نمیدادم خونه 😭 ویتامین سی جوشان وآب هویج واویشن دم کن بخورمن وشوهرم اینجوری نگرفتیم بااینکه مادرش بستری بود20روزمدام شوهرم پیش مادرش میرفت ومیومدخداروشکرنگرفت حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 به خودش زیاد مشکوک نیستم اینکه با همون لباسا تو مترو و تاکسی بوده بعد اومده خونه ما خدا ازش نگذره&nb ... خوب پس نگران نباش همون جاهاروضدعفونی کن جاهایی روکه دست زده. حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
cheshmon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 4691 ویتامین سی جوشان وآب هویج واویشن دم کن بخورمن وشوهرم اینجوری نگرفتیم بااینکه مادرش بستری بود20روزمدا ... مرسییییی عزیزدلم لطف کردی گفتی حتما اینایی که گفتی میخورم خداروشکر که سالم هستین خدایا شکرت 🌷
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 مرسییییی عزیزدلم لطف کردی گفتی حتما اینایی که گفتی میخورم خداروشکر که سالم هستین خیلی ممنون.نترس اصلاهیچی نمیشه حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
cheshmon مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 4691 خیلی ممنون.نترس اصلاهیچی نمیشه مرسی عزیزدلم 🌷🌷🌷 خدایا شکرت 🌷