2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

383 بازدید | 57 پست

سلام دوستان کسی راهکاری واسه افسردگی داره من دکتر روانشناس رفتم بهم دارو داد ولی خوب نشدم😔یه مدت اصلا حوصله هیچی ندارم فقط میخوام بخوابم حتی از خونه بیرونم نمیرم چون حوصله بیرون رفتن هم ندارم خیلی خسته شدم نمیدونم دیگ چی کنم حتی کارای خونه رو هم‌بزور انجام میدم همش تو اتاقم هستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه برید طب سنتی بهتون میگن غلبه ی سودا دارید:)

ولی کلا این قرصا فقط آرامش بخشن

قرار نیس ک چیزیو عوض کنن 

این مشکلات ب فکرو ذهنیت برمیگرده 

باید رو خودتون کار کنید 

فکرا و آدمایی ک باعث شده اینجوری بشیدو بریزید دور یا حداقل کمترش کنید

تنها چاره اش بیرون رفتنه ، مخصوصا پیاده روی و ورزش ، من اینطوری جواب گرفتم

اره مامانم همش میگ از خونه بیا بیرون میگ خودت حبس کردی اون تو ولی نمیدونم چرا حوصله ندارم برم بیرون

كمبود آهن ندارى؟ من كمبود آهن داشتم علائمم مثل تو بود همش تو رختخواب بودم به زور از جام بلند ميشدم هيچ كارى نميكردم هميشه خسته بودم بعد شروع كردم فولايرون زينك خوردم بعد از يك ماه كم كم علائم بهتر شد الان كاملا خوبم به نظرم آهن و اسيدفوليك بخور با نظر پزشك يه آزمايشم بدى بد نيست 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اگه برید طب سنتی بهتون میگن غلبه ی سودا دارید:) ولی کلا این قرصا فقط آرامش بخشن قرار نیس ک چیزیو ع ...

طب سنتی رفتم بلغمی مزاجم رژیمش رو دارم اره فکر خیال خیلی اذیتم میکنه یکی و خیلی دوسدارم میخوام بهش برسم ولی خیلی دارم اذیت میشم از دلتنگی با اینکه هرروز میبینمش دوسم داره ولی دلم میخواد زود ازدواج کنم 😓