2777
2789
عنوان

دلم شکسته

214 بازدید | 13 پست

خیلی غمگینم شوهری دارم که بعضی وقتا یا خیلی خوبه یا خیلی بد....وقتی بد میشه خیلی دلمو میشکنه خیلی....بطور کل ولم میکنع تا چن روز ادامه دارمیشه جلو همه باهام حرف نمیزنه همه میفهمن مخصوصا خانواده خودش....دیروزم سرهیچی سر اینکه من دیرجم شدم دعوای کرد ک تو عمرتون ندیدین واومدجلو خانوادم مامانمو ابجیمو زنداداشم ابرومو برد هر دعوایی ک کردع بودیمو گفت که من خودم برا خانوادم نگفته بودم ....بخدا دلمو بدجور شکسته برا دعا کنیدطلاق هم کار ساده ای نیس...واز طرفی بخاطر خوبیاشم از ته دل دوسش دارم اما وقتی دعوامون بشه خیلی بد میشه تروخدا دعام کنید همش کارم شده گریه رو ندارم نگای چشای خانوادم کنم ک من چرا انقد بدبختم....

عزیزم سعی کن عصبانی اش نکنی

بخدا جوری از زندگی سیرم میکنه که میون خواب چشمامو باز میکنم میگم ای خدا هنوزم زندم چرا منو نمیکشی مگه ی دختر چقد تحمل شکسته شدن داره اونم جلو خانوادش و خانواده شوهرش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا جوری از زندگی سیرم میکنه که میون خواب چشمامو باز میکنم میگم ای خدا هنوزم زندم چرا منو نمیکشی مگ ...

عزیزم بعضی مردها همینطورن وقتی عصبانی میشن براشون فرقی نمیکنه کجا هستن کی اونجا هست طرف مقابلشان کی هست فقط میخوان اون موقع خودشون رو خالی کنن

باورکن ربطی به دوست نداشتن شما نداره

فقط کافیه کارهایی که عصبانی اش میکنه رو انجام ندی

عزیزم چندساله ازدواج کردید؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم بعضی مردها همینطورن وقتی عصبانی میشن براشون فرقی نمیکنه کجا هستن کی اونجا هست طرف مقابلشان کی ...

اخه منم صبرم حدی داره بعضی وقتا الکی گیر میده دلش دعوامیخاد جلو دروهمسایه صاحبخونه دادمیزنه بخدا خجالت میکشم برم بیرون بعدشم پشیمون میشه ...ی سال نامزد بودیم ۹ماهه عروسی کردیم 

اخه منم صبرم حدی داره بعضی وقتا الکی گیر میده دلش دعوامیخاد جلو دروهمسایه صاحبخونه دادمیزنه بخدا خجا ...

حدس زدم تازه ازدواج کردید

عزیزم اوایل ازدواج این دعواها و مشکلات هست تا کم کم اخلاقتون دست هم بیاد که چه کارهایی رو باید انجام بدید و چه کارهایی رو انجام ندید بخدا یکم صبوری کنی حل میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
حدس زدم تازه ازدواج کردید عزیزم اوایل ازدواج این دعواها و مشکلات هست تا کم کم اخلاقتون دست هم بیاد ...

ممنونم ک ارومم کردی خیلی دلم گرفته چرا خدا زن رو انقد بدبخت افریده ک ی نفر اذیتش کنه و راه فراری نباشه 

ممنونم ک ارومم کردی خیلی دلم گرفته چرا خدا زن رو انقد بدبخت افریده ک ی نفر اذیتش کنه و راه فراری نبا ...

عزیزم باورکن شوهر من با اینکه عاشق هم هستیم وقتی عصبانی میشد جلوی هرکس تو خیابون جلو خانوادم جلو غریبه اینقدر داد و فریاد میکرد

دیکه اخلاقش دستم اومده نمی ذارم عصبانی بشه

اونم خوبه دیگه🤗

عزیزم باورکن شوهر من با اینکه عاشق هم هستیم وقتی عصبانی میشد جلوی هرکس تو خیابون جلو خانوادم جلو غری ...

اره الان خودمم ک ب حرف شما رسیدم رعایتشو میکنم باهاش یکی ب دو نمیکنم بهترشده ولی از این غصه میخورم ک همه حتی زنداداشم جاریم مادرشوهرم ک همشون چش دیدن منو ندارن از ناراحتیم خوشحال میشن..هزار بار دعوامودیدن وبی ارزشم کرده خیلی غصه اینو میخورم ک همه جیک پوک زندگیمو فهمیدن

اره الان خودمم ک ب حرف شما رسیدم رعایتشو میکنم باهاش یکی ب دو نمیکنم بهترشده ولی از این غصه میخورم ک ...

ولی تو همه زندگی ها این مشکلات هست

فکر میکنی خودشون دعوا نداشتن

درسته شما متوجه نمی شی ولی خودشون که زندگی شون رو میدونن

ولی هرچی من دیدم اونهایی که زندگی شون خوش و خرم نشون داده میشده بیشتر مشکلات داشتن

عزیزم ان شااله زندگیت شیرین بشه چشم حسودهات کور بشه

یه چیزی رو بدون مامانم همیشه میگه مردها مثل بچه می مونن باید مثل بچه ها نگهشون داری

[QUOTE=148914242]ولی تو همه زندگی ها این مشکلات هست فکر میکنی خودشون دعوا نداشتن درسته شما متوجه نمی خیلی ممنونم ارومم کردی....از این ب بعد سعی میکنم سکوت کنم همیشه از این بهتره جلو بقیه خورد بشم

[QUOTE=148914242]ولی تو همه زندگی ها این مشکلات هست فکر میکنی خودشون دعوا نداشتن درسته شما متوجه نمی ...

کنار هم خوش و خوشبخت بشید😘