2821
2789
عنوان

فازبعضیاچیه

266 بازدید | 26 پست

سلام طرف عقدکرده

نمیادسلامی کنه قبلش من کلی از خونه وزندگیم میزدم جوابش میدادم۱۵صفحه می خوندم متن هاشو

الان باشوهرش اشتیه جواب منو اوکی وبای میده

من بهش گفتم توعقدجداشوچون پسره مردزندگی نبود تازه اینو زمانی گفتم ک کادوهاشوپس دادالانم توعقدمیره مشاوره وای ب بعدش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم می خوادبیادبازبگه مشکل دارم بگمش ب من چه

احتمالا متولد خرداد نیس؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
همیشه همینه عزیزم میگن زن و شوهر دعوا کنن... سره همینه چون آشتی میکنن آدمایی که حتی از سره محبت حرفی ...

دقیقا الان من بدشدم!

هرکدوم از رفتارهای پسرب اندازه کافی دلیل جدایی بود

گریه می کردمی گفت فقط طلاق

دقیقا الان من بدشدم! هرکدوم از رفتارهای پسرب اندازه کافی دلیل جدایی بود گریه می کردمی گفت فقط طلاق

آدم تو ناراحتی خیلی حرفا میزنع منم وقتی با نامزدم دعوا میکنم هی میگم بمیره برم مشاوره الان به جایی رسیدم که زنداییم فحشم میده میگه مرض مشاوره که نمیری پس حق دعواام نداری😂🤦ولی هر حرفی که زدن من با عقل خودم دیدم انجام بدم یا نه چون نظراتشون و راهنماییاشون کردن درست مثل شما

آدم تو ناراحتی خیلی حرفا میزنع منم وقتی با نامزدم دعوا میکنم هی میگم بمیره برم مشاوره الان به جایی ر ...

عزیزم پسره اصلا هم کفو با این نیست 

من نگران اینده اشم

بعدهم چیزی نگفت بهش تا هدایاروپس داد کار ب خانواده هارسیدگفتمش الان جداشی بهتره تاعروسی گفتمش اگه اشتی میشی هم این کارارونکن بار چندومشه اینجورکردهربارم بامن بدمیشه