2777
2789
عنوان

لانه گزینی

257 بازدید | 12 پست

سلام بچه های نی نی سایت خوبید دوستان میشه مهربونی کنید و تجربتونو در دو هفته اول بارداری یعنی قبل از موعد پریودیتون بگید چه علایمی داشتید؟ من هجدهم پریودمه اقدام داشتم ولی استرس دارم نمیدونم چه علائمی باید داشته باشم الان

علایم از بعد تأخیر پریود میان اکثرا هم از هفته ۶ تا ۸ شروع میشه قبل زمان پریود یا تلقینه یا علایم ...

ااا پس الان علایمی ندارم نگران نباشم حله عزیزم💋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینه هام متورم شده بود وزیر شکمم درد میگرفت.مهمترین چیزی که من رو مشکوک به بارداریم کرد همین تورم سینه بود چون قبلا یکی دو روز مونده به پریود اینطوری میشدم بعدش یک هفته بعد پری رفتم ازمایش خون منفی بود به من گفت برو اگه یک هفته دیگه هم پریود نشدی بیا این دفعه رفتم مثبت بود بچه ام پسره.

من سینه هام متورم شده بود وزیر شکمم درد میگرفت.مهمترین چیزی که من رو مشکوک به بارداریم کرد همین تورم ...

عزیزم خداذسایتو بالا سرش حفظ کنه ممنون پاسخ دادی

علایم از بعد تأخیر پریود میان اکثرا هم از هفته ۶ تا ۸ شروع میشه قبل زمان پریود یا تلقینه یا علایم ...

بدن هر کس یه جور علایمی نشون میده من یکی دو روز بعد نزدیکی درد زیر شکم و تورم پستانم شروع شد عزیزم

بدن هر کس یه جور علایمی نشون میده من یکی دو روز بعد نزدیکی درد زیر شکم و تورم پستانم شروع شد عزیزم

ببین علایم قبل تأخیر پریود با بارداری یکیه 

نباید توجه کرد

سینه درد رو منم داشتم ولی ماه های قبلشم داشتم با این تفاوت که یکم بیشتر بود 

ولی خیلیا هم با کلی علایم باردار نبودن

به شخصه یکی از دلایل باردار نشدن خودم توجه به علایم بود که استرسمو بیشتر میکرد

وقتی بیخیال شدم و فکر نکردم دقیقا همون ماه باردار شدم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
ببین علایم قبل تأخیر پریود با بارداری یکیه  نباید توجه کرد سینه درد رو منم داشتم ولی ماه های ...

بله ولی فقط چند روز طول میکشید این بار تقریبا ده روز قبل پریود شروع شد یعنی تا ازمایش مثبت شه حدود بیست و پنج روز سینه هام متورم بود

بله ولی فقط چند روز طول میکشید این بار تقریبا ده روز قبل پریود شروع شد یعنی تا ازمایش مثبت شه حدود ب ...

باز هم به قول خودت آدم با آدم فرق می‌کنه

نباید توجه کنه 

بالاخره زمان پریودش میرسه 

یا پریود نمیشه و بارداره

یا پریود میشه

ولی حداقل اینجوری از فکر و خیال که چرا علایم ندارم یا چرا زیاد دارم اذیت نمیکنه خودشو

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩