2777
2789
یه بی سواد مثل من دانشجو داشنگاه تهرانه 😁 من خیلی بیشتر از شما کنکوری بودم عزیزم. حرص الکی هم نخور ...

تو اگه سواد داشتی میفهمیدی تو یه اپیدیمی مثل کرونا کنکور برگزار شه چه فا جعه ای به بار میاد اصلا پیامتو نخوندم..بای

واقعا تصمیم گیری تو این شرایط بنظرم سخته برگزار شه باید بریم چون من همینجوریش یسال عقب هستم تحمل یسا ...

دقیقن

کامل خودت گفتی

بی خیال تاریخ کنکور شو و به جای این استرس الکی بشین طبق برنامه قبلت درست رو بخون

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری و همیشه سالم و خوشحال باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم دیگ خودش نمیدونه چی میخاد من خودم پنج دیقه میگم تعویق بیفته بعد دوباره میگم نه برگزار شه تموم شه به فاجعه ای که قراره بشه فک میکنم بعد باز میگم نه تعویق بیفته از درس موندیم این یه ماه اخرو تمرکزم نداریم دیگ 

تو اگه سواد داشتی میفهمیدی تو یه اپیدیمی مثل کرونا کنکور برگزار شه چه فا جعه ای به بار میاد اصلا پیا ...

همین دیگ نمیخونی که این طوری شدی😂 معلومه هنوز ذهنت بچه اس من با یکی دیگ از بچه ها همسن خودت منطقی حرف زدم و حرفشو قبول کردم که الان خطرناکه بچه ها برن کنکور بدن ولی بحث فشار روانی که رو بچه هاس هم باید در نظر گرفت البته تو رو نمیگما تو که کلا گویا از اون دانش آموزایی هستی که از هفت دولت آزاده، 😂😂 دانش آموزایی رو میگم که برای آیندشون تلاش کردن و میخوان نتیجه زحماتاشونو ببینن 

برو بشین درستو بخون خودتو بکشی هم کنکور برگزار میشه😑

اول که پاییز احتمال موج شدیدتر کرونا هست و اینکه خوب دختر خوب تو که انقدر برات مهمه به این فکر کن ا ...

احتمال ضعیفترشدنشم هست پس بهتره خوشبین باشیم ودعاکنیم

من قبولیم خیلی برام مهمه ولی سلامتی خانوادم مهمتره

کاش کسایی ک نخوندن وسیاهی لشکرن الکی نیان سرجلسه حداقل حجمه کمتربشه

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم