2777
2789
اینکه چه طور برگزار بشه مسلمن توی شهرهای مختلف متفاوته ولی جابه جا و لغوش اگر باشه ضررش فقط برای خو ...

من خودم ارشد دارم و نمیرم ولی خواهر کوچیکم امسال سال سومیه که کنکور میده کل تحصیلش تو مدارس خاص بود ولی سال کنکورش متاسفانه سرطان گرفت و اصلا نتونست کنکور بده تازه امسال اماده بود و بیماریش درمان شده که این جریان ها پیش اومد متاسفانه اسم هم داره و اصلا شرایط ازمون دادن نیست مطمئنا خواهر منم تنها ادم با این شرایط نیست حالا نباید یه فکر درست برای ای قضایا بشه؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم ارشد دارم و نمیرم ولی خواهر کوچیکم امسال سال سومیه که کنکور میده کل تحصیلش تو مدارس خاص بود ...

واقعا نمیری ؟؟

ی سال از همه چیز عقب میمونی

از کجا معلوم کرونا بگیری یا اگه بگیریم خوب نشی

الان داریم فاجعه رو میبینیم ولی هیچ کس نمیدونه پاییز چجوریه...  ولی  طبق نظر شما خوبیش ا ...

چه حرفی یه میزنی؟ الان از کجای حرف من اینو برداشت کردی؟

ان‌شالله هزار سال زنده باشید

در کل من فقط میگم انتخاب شماست نه تصمیم صرف دولت

نرید کنکور بدید 

اگر من بچه داشتم قطعن نمی‌گذاشتم برم ولی این نسخه بچه خودمه دولت نمیتونه اینو برای همه بپیچه

ببین علم اپیدمیولوژی میگه اگر واکسنی نباشه دوباره کرونا پاییز اوج داره

خوب پس اگر الان خطر مثلن ۶۰ درصده پاییز میشه ۸۰ درصد

بعد هم از کجا میدونید الان فاجعه است؟ خدا کنه روزهای بدتری نباشه

تاریخ شیوع آنفولانزای اسپانیایی رو بخون

واقعا نمیری ؟؟ ی سال از همه چیز عقب میمونی از کجا معلوم کرونا بگیری یا اگه بگیریم خوب نشی

ببین من خودم امسال برای ارشدم اماده نبودم چون دانشگاه خاصیم مد نظرمه که قبولیش راحت نیست این ریسکو نمیکنم ولی به شدت برای خواهرم نگرام چون شرایط روحی و جسمیش افتضاحه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اول که پاییز احتمال موج شدیدتر کرونا هست و اینکه خوب دختر خوب تو که انقدر برات مهمه به این فکر کن ا ...

برای ما یه دوراهیه ک ته دوتاش بدبختیه فقط حتی اونیم ک هیچی نخونده خستست میخواد زود تر بده بره. برا ما ته یکیش کلی استرس مبتلا شدن و مرگه ته یکی دیکه دو سه ماه بیشتر درس خوندنه دو سه ماه بیشتر صبح زود از خواب بیدار شدن و شب دیر خوابیدنه دو سه ماه اضافه وزن بیشتره دو سه ماه دیگه هم از همه چی محرومیم باید بشینیم تو اتاق یه سری درسی ک دیگه حالمون ازش بهم میخوره بخونیم ینی یه یار دیگه باید بشینیم جمع بندی کنیم حالا بنظرتون دقیقا چی میشه یه نفر دومی رو به اولی ترجیح میده؟؟؟؟ جونش و جون خانوادش و تمام ارزو هاش...... 

من خودم ارشد دارم و نمیرم ولی خواهر کوچیکم امسال سال سومیه که کنکور میده کل تحصیلش تو مدارس خاص بود ...

ان‌شالله خاهرت سالم و سلامت باشه

بدبختی همینه

انسان با اینهمه ادعا از حل این ویروس عاجز شده

راه درست باید باشه من والا مطالعه ای توی این زمینه ندارم که بگم راهش اینه

ولی تجربه میگه فشار افکار عمومی کارنابلد میتونه بد رو بدتر کنه 

برای ما یه دوراهیه ک ته دوتاش بدبختیه فقط حتی اونیم ک هیچی نخونده خستست میخواد زود تر بده بره. برا م ...

چرا فکر میکنی تهش بدبختی یه؟

بابا اصلن مگه همه چیز درسه؟

سال دیگه بیشتر از امسال آماده ای

میدونی چقدر از اطرافیان من بچه هاشون رو امسال مدرسه نمیفرستن؟ 

اونا هم یک سال عقب میفتن ولی بدبخت که نمیشن

چرا فکر میکنی تهش بدبختی یه؟ بابا اصلن مگه همه چیز درسه؟ سال دیگه بیشتر از امسال آماده ای میدونی ...

مدرسه با کنکور خیلی فرق داره کنکور فشار روحی روانیش خیلی زیادههههه 

مدرسه با کنکور خیلی فرق داره کنکور فشار روحی روانیش خیلی زیادههههه 

کاملن درسته

ولی شرایطی هست که پیش اکمده 

همین الان توی یک تاپیک دیگه یک نفر نوشته من حال روحیم خوب نبود نخوندم دعا کنید عقب بیفته بخونم

اون هم حتمن دلیل داره برای نخوندن

ولی این تایم به ضرر اونی هست که از اول سال با همه مشکلات درس خونده

شما کنکور نداری پس خواهشا نظر نده...مودبانه گفتم خودت برو بیرون ...خودمون کم استرس نداریم یه بیسواد ...

یه بی سواد مثل من دانشجو داشنگاه تهرانه و عضو بنیاد ملی نخبگان😁 من خیلی بیشتر از شما کنکوری بودم عزیزم. حرص الکی هم نخور برو بشین بجا این که ساعت سه نصف شب تو نی نی سایت بین زنای شوهر دار و بچه دار بچرخی درستو بخون که انقدر دنبال این نباشی که کنکور دیرتر برگزار شه کنکور هم مطمئن باش بالخره برگزار میشه و تصمیم گیرنده اش من و شما نیستیم! همچین هم میگی مودبانه برو بیرون انگار تو خونه ات نشستم😂😂 اعصابت سر درس نخوندن خودت خورده چرا میای سر من خالی میکنی!!! چه بخوای چه نخوای چه به من هزار تا فحش بدی چه ندی نتیجه درس نخوندنت رو در طول سال می‌بینی و کنکور هم متاسفانه برگزار میشه! حالا بشین التماس کن به خدا که کرونا بیشتر طول بکشه که شما کنکور ندی يا به من فحش بده😑😂 به هرحال فرقی به حالت نمیکنه... 

کاملن درسته ولی شرایطی هست که پیش اکمده  همین الان توی یک تاپیک دیگه یک نفر نوشته من حال روحی ...

واقعا تصمیم گیری تو این شرایط بنظرم سخته برگزار شه باید بریم چون من همینجوریش یسال عقب هستم تحمل یسال دیگه بلاتکلیفی رو اصلا ندارم بریمم کاملا بازی با جونمونه به تعویقم بیفته بلخره تا کی میخان به تعویق بندازن کشور ما توانایی تعویق زیادشو نداره برگزارم نشه باز ما بیچاره میشیم الانم که انقد با این میشه نمیشه ها فشار میاد به ما سیستم ایمنی نمیمونه دیگ با این استرس