2777
2789
عنوان

لطفا‌راهنمایی😶🥴

59 بازدید | 9 پست

سلام 

من کسی رو دوست دارم اونم ب شدت ولی امروز وقنی برای اولین بار بهش پیام دادم فهمیدم درون گراست و یجوری ناراحت (افسرده نیست)ت خودش می‌ریزه درد  هاشو و ب قول خودش حتی اگه گرسنه هم باشه حوصله رفتن ب سر یخچال‌رو نداره حتی حوصله اینکه حرف بزنه هم نداره خودش بهم گفت من کم حرفم و اذیت میشی و حوصله سر‌میره ب نظرتون چیکار ‌کنم تا شاد تر بشه؟برای خودش وقت بزاره؟و اجتماعی تر بشه؟

واقعا ب کمک نیاز دارم اون عزیز ترین کسمه🙂💙

دیوانه سالم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطمئنی میخوادت؟ یکی اینطوری ب دوستم گفت ک اذیت میشی و اینا دقیقا هم همین حرفارو گفت اخرشم کلا هدفش ...

من میخوامش ولی اون میترسه‌ ی چیزی داره اذیتش‌میکنه 

دیوانه سالم
باهاش روراست حرف بزن ببین اونم انقدر میخوادت یا ن خودتو با ادم اشتباهی اذیت نکن

ن نه ببین اون بدبخت اصلا خبر‌ نداره میخوامش من فقط الان استوری گذاشته بود ب استوریش واکنش نشون دادم و یهو سر‌حرف باز شد و فهمیدم غمگین و درون گرتسن حتی اگه منو نخواد‌هم اشکال نداره فقط میخوام کمکش کنم شاد باشه بیشتر بخند بیشتر حرف بزنه 

دیوانه سالم
ن نه ببین اون بدبخت اصلا خبر‌ نداره میخوامش من فقط الان استوری گذاشته بود ب استوریش واکنش نشون دادم ...

براش کلیپ طنز بفرست

شاید کمبود ویتامین داره

بعضی ویتامینا باعث افسردگی و بی انگیزگی میشه جدی میگم😁

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی