2777
2789
عنوان

تنهایی

78 بازدید | 10 پست

سلام خانوما شده از شوهرتون دور باشین؟ من شوهرم بخاطر کارش رفته ی شهر دیگه و من موندم تنها این وسط خونواده خودم و همسرم اجازه نمیدن تو خونه خودمون بمون واسه همین همش از خونه پدریم ب خونه همسرم میرم و بالعکس. هر چی اصرار میکنم اجازه نمیدن ک نمیدن. من با پدرم مشکل دارم جوری ک تحمل بودن تو خونش سخته. خونه پدر شوهرمم. پسرای مجرد دارن همش معذبم. موندم چیکار کنم. فعلا امکان رفتن ب شهری ک شوهرم توش کار میکنه نیست 

من یه مشکل دیگه دارم تو شهر غریبم شوهرم کارش طوریه که بعضی شبا نمیتونه بیاد اینجاهم کسیو ندارم از تنهایی توروز نمیترسم ولی وقتی شب میشه خیلییی زیاد میترسم به خاطر یه سری مشکلات که قبلا داشتم.کسیم ندارم که بیاد پیشم بمونه اصن نمیدونم چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه مشکل دیگه دارم تو شهر غریبم شوهرم کارش طوریه که بعضی شبا نمیتونه بیاد اینجاهم کسیو ندارم از تن ...

عزیزم شبا لامپارو روشن بزار و با دیدن فیلمای قشنگ خودتو سرگرم کن. صبا زود بیدار شو ک شب زود خابت ببره. منم شبا تنها میترسم تو خونه بمونم ولی تو این مدت انقد تحت فشار بودم ک حاضرم ترسو قبول کنم ولی این شرایط نه. بخدا همه چیم تحت تاثیر قرار گرفته ن راحت میتونم بخابم ن  بخورم ن حموم برم ن بیرون برم. برنامه زندگیم افتاده دست بقیه 

عزیزم شبا لامپارو روشن بزار و با دیدن فیلمای قشنگ خودتو سرگرم کن. صبا زود بیدار شو ک شب زود خابت ببر ...

میدونم واقعا سختته منم بااینکه میترسم باز راضیم ک پیش بقیه نیستم.اگه یه مدتی هست و میگذره یه جوری بگذرون اگه تااخرعمر همینی باهمشون صحبت کن اتمام حجت کن

چقدر سخته من هم شرایط شما رو داشتم اون موقع یه بچه داشتم وای نمیخام یادش بیافتم هم اجاره خونه میدادم ...

ای بخدا دیونه شدم. حتی ی لحظه استراحت ندارم. الان اومدم تو اتاق برادر شوهرم بخابم خودش رفت هال کلی خجالت کشیدم اومدم تو اتاق دیدم حتی شورتاش وسط اتاقه. اب شدم از خجالت😭😭😭😭

میدونم واقعا سختته منم بااینکه میترسم باز راضیم ک پیش بقیه نیستم.اگه یه مدتی هست و میگذره یه جوری بگ ...

تحت هیچ شرایطی نری خونه بقیه بمونی. مثل عذاب میمونه. من تو این مدت لاغر شدم چون حتی روم نمیشه سر سفره کامل غذا بخورم. شب باید با برنامه اونا بحابم. صب با برنامه اونا بیدار شم. همش مهمون واسشون میاد. ادمای خوبین ولی من اصلا راحت نیستم 

تحت هیچ شرایطی نری خونه بقیه بمونی. مثل عذاب میمونه. من تو این مدت لاغر شدم چون حتی روم نمیشه سر سفر ...

میدونم چی میگی بابا من خودم میرم شهرستان دوسه روز میمونم راحت نیستم دیگه تو چی میکشی واقعا خیلی بده.چندساله ازدواج کردی؟بچه نداری؟قبل ازدواج میدونستی شغلش اینطوریه

میدونم چی میگی بابا من خودم میرم شهرستان دوسه روز میمونم راحت نیستم دیگه تو چی میکشی واقعا خیلی بده. ...

یکسال ازدواج کردم بچه  هم ندارم. قبلا باهم بودیم ولی کارشون تعطیل شد و ما برگشتیم شهر خودمون. بعد چن ماه زنگ زدن. گفتن برگرد سرکارت.الانم شوهرم خابگاس و منم اواره خونه این و اون. 

یکسال ازدواج کردم بچه  هم ندارم. قبلا باهم بودیم ولی کارشون تعطیل شد و ما برگشتیم شهر خودمون. ب ...

ای بابا چقد بد.ایشالا هرچی زودتر مشکلت حل شه و بری خونه خودت.ولی وقتی هیچکدوم نیستین دیگه چرا خونه گرفتین؟

ای بابا چقد بد.ایشالا هرچی زودتر مشکلت حل شه و بری خونه خودت.ولی وقتی هیچکدوم نیستین دیگه چرا خونه گ ...

خونه پدر شوهرمه وقتی برگشتیم شهر خودمون بهمون داد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز