2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲میلیارد که دیگه پولی نیست .اگر ۲میلیارد باشه من همسرمو انتخاب میکنم ولی اگر ۲۰۰میلیارد باشه شاید یه تجدید نظری بکنم🤔

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

شوهرم😂

داراییش بالاتر از دو ملیارده

دو ملیارد ارزش نداره دیگه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
😂😂😂پس اینایی که میگن شوهرم فلان و بسانه کجان!!!همه که عاشق شوهراشونن

تو ۱۰تومن بده همه شوهرا تو گونی تحویلت میدن😂😂😂

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
دو میلیارد مبلغی نیست حتی خونه هم باهاش نمیدن  مثلا میگفتی دوهزار میلیارد من بهش فکر میکردم ول ...

😂😂😂😂😂میخواستم ببینم با دومیلیاردم باشه راضی میشین دیگه پول خونه و ماشین ایندتون حساب نکردم

۲میلیارد که دیگه پولی نیست .اگر ۲میلیارد باشه من همسرمو انتخاب میکنم ولی اگر ۲۰۰میلیارد باشه شاید یه ...

منم همینطور😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اینااایی ک‌میگین شوهرم.شوهراتون چجوری ان؟؟

پس اینایی ک تاپیک دعوا  میزنن کیان؟؟؟😂😂😂کجا قائم شدین گلای من😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...