2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امروز روز ۳۷ هست اشتباه گفتن استارتر

آهان ممنونم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
این پست دیروز خود استارتر هست.طبق لیست فردا نوبت شماست عزیزم.تاریخ و ساعت پست استارتر رو نگاه کنید م ...

باشه خواهر ....التماس دعا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
گلم نوبت من نیست.نوبت من گذشته.

پس الان نوبت کیه؟

@joliedame   عزیزم امروز نوبت شما بود

مرسی عزیزم من هر روز میخونم اما نمیام اعلام کنم . ان شا الله همه حاجت روا شن مشکل منم حل شه😔😔😔

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂