2777
2789
سلام بچه ها من دیشب از شماره ۱۲ تا ۲۴ لیست خوندم ببخشید دیر  شد حلالم  کنید

سلام دوست عزیزم.صرفا جهت این میگم که خدایی نکرده حق الناس به گردنتون نمونه.اینطوری ختم همه رو بهم میریزین عزیزدلم.شرمنده که گفتم.ولی اصلش اینه که هر ۴۰ نفر هر روز به نیت شخص مورد نظر بخونن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوست عزیزم.صرفا جهت این میگم که خدایی نکرده حق الناس به گردنتون نمونه.اینطوری ختم همه رو بهم می ...

فرمایش شما کاملا درسته ..

اما..

قرار بود استارتر به محض اینکه لیست اسامی کامل بشه من و بقیه بچه ها رو صدا بزنه...

اما بعد از چن روز ک از شروع ختم گذشته بود و یه عده خونده بودن و یه عده نخونده بودن منو صدا زد و گفت چند روز از شروع گذشته شما الان ب نیت همه بخون منم پرسیدم گفتم اینطوری ک ب هم میریزه ک؟

گفتن اشکالی نداره شما بخون مهم این هست ک ب نیت بقیه بخونی....

بعضی دیگه از بچه ها هم عقب موندن ... خودشون گفتن ک سعی میکنن ب بقیه برسن..‌.

باز من دیدم گروه داره اینطور پیش میره از استارتر پرسیدم من چنتا عقبم گفتن اشکالی نداره بخون......

سلام دوست عزیزم.صرفا جهت این میگم که خدایی نکرده حق الناس به گردنتون نمونه.اینطوری ختم همه رو بهم می ...

سلام ب روی ماهت 

ولی این ختم از اول ب هم ریختتتتتت

اولی ک یه عده خونده بودن و یه عده هنوز خبر نداشتن 

شرمنده که گفتم عزیزم.قبول باشه.

دشمنت شرمنده باشه عزیزم بخدا قسم من روی حق الناس بسیار بسیار ... حساسم الانم از همه اعضای گروه عذرخواهی میکنم و میخوام ک منو ببخشن

اگه ب منم از اول اطلاع داده شده بود قطعا اینطور نمیشد🌹🌹🌹🌹💖💖💖

دشمنت شرمنده باشه عزیزم بخدا قسم من روی حق الناس بسیار بسیار ... حساسم الانم از همه اعضای گروه عذرخو ...

زنده باشین عزیزم.درست میگین وقتی از اول مرتب نبوده ختم حق الناسی دیگه فک نکنم باشه عزیزم.انشالله که قبول باشه عزیزم.بازم منو ببخشید.

امروز هم به نیت دوستی که نوبتشه خونده شد💚💚💚

قبول باشه از همه دوستان 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

امروز هم قرائت شد به نیت دوستی که نوبتشه

فقط ببخشید امروز روز چندم چله است؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم