2777
2789

سلام مهربونا امروز نوبت ختم منه شمارو به دودست ابوالفضل زندگیم داره ازهم میپاشه خیلی برام دعا کنید شوهرم پشیمون بشه وبیاد دنبالم وکارم به طلاق نرسه خیلی محتاجم به دعاتون بادلای پاکتون واسم دعا کنید 😔

@حریرابریشم  

@dordone98  ‍ 8 

@greftar r      

@شهمیرزادوطنم  دوطنم  

@joliedame  e

سلام مهربونا امروز امروز نوبت ختم منه شما رو به دست ابوالفضل خیلی واسم دعا کنید زندگیم از هم پاشیدن دعا کنید شوهرم بیاد دنبالم وکارم به دادگاه وطلاق نرسه ممنونم مهربونا 😔خیلی محتاجم به دعاتون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@maryamnazi     @دهه_شصتی_بلا          @mehad   &nb ...

الهی بحق اباعبدالله حسین.....زندگی سروسامان بگیره ...چه روز خوبی نوبتت شده....انشاءالله برمیکردی به رندگی وخوشبخت وعاقبت بخیر میشی وخبر خوشم به ما میدی ....چشم حتما اگه لایق باشین دعات میکنین💚💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آها خب پس امروز میشه نوبت من الان اصلاح میکنم 

من همین امروزم از ته دلم دعا کردم نوبت هرکی بوده نمیدونم چرا گریم هم گرفته بود...انشاءالله که حاجت رواشدی خواهری❤💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
الهی بحق اباعبدالله حسین.....زندگی سروسامان بگیره ...چه روز خوبی نوبتت شده....انشاءالله برمیکردی به ...

فدات عزیزم بخدا خیلی داغونم هر چی دعا میکنم تاثیر نداره شما دعا کنید شاید خدا باحرف شما رو گوش کرد انشاالله خدا از دهنت بشنوه 😔😔😔بدجوری دلم شکسته چند ماهه محتاجم به دعاتون 

سلام مهربونا امروز نوبت ختم منه شمارو به دودست ابوالفضل زندگیم داره ازهم میپاشه خیلی برام دعا کنید شوهرم پشیمون بشه وبیاد دنبالم وکارم به طلاق نرسه خیلی محتاجم به دعاتون بادلای پاکتون واسم دعا کنید 😔

@dordone98   8  @سارادلارام   رام  @آرزوشکوه   ه  &n ...

ای جانم عزیز دلم... انشا... به حق خانم زهرا به خواسته دلتون برسید.... اگه لایق باشم حتما....

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
ای جانم عزیز دلم... انشا... به حق خانم زهرا به خواسته دلتون برسید.... اگه لایق باشم حتما....

فدای دلتون عزیزم 🌷🌷🌷🌷🌷محتاجم به دعاتون انشاالله خدا از دهنت بشنوه گلم یا علی اصغر به دادم برس 

فدات عزیزم بخدا خیلی داغونم هر چی دعا میکنم تاثیر نداره شما دعا کنید شاید خدا باحرف شما رو گوش کرد ا ...

انشاءالله حل میشه..

قربون دل پاکت خدا از دهنت بشنوه گلم  امیدم به همین دعا هاست  یا علی اصغر رحم کن

امیدت فقط خدا باشه خودتو زندگیت بسپار به خودش ...این هم ورد زبونت کن....  وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا....