گلم من هرروز میخونما از پنج شنبه که شروع کردیم به خوندن
فقط اینجا اعلام نکردم
از لیست هم اسکرین گرفتم😉
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
@نازی17 بچه ها چون استارتر عزیز دیر ب من خبر دادن من امروز تا شماره هشت لیست رو ب نیت شما عزیزان خوندم ببخشید دیگه از پنجشنبه قبل اطلاع نداشتم شروع شده همراه نبودم با گروه حلالم کنید🌹💝
۳۴هزارتا خوندم.اخه خیلی وقت نیست بهم گفتن.من تو همین سایت دیدم واسه یکی که زندگیش به طلاق داره میرسه گفتن بخون و خونده و زندگیش خوب شده...گفتم منم شروع کنم.ولی ده روز مونده به دادگاه الان نزدیک ۹۰هزارتا مونده.خیلی میخونم ها. ولی نمیدونم چرا اینقدر دیر تموم میشه.😔