2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من اشتباه تگ کردم.اشکال نداره...از پنج شنبه شروع شده.طبق لیست واسه پنج نفر اول بخونید بعد شبی ...

استارترجان اگه اجازه بدین من تو ختم نباشم چون از اولش نبودم حس خوبی ندارم

ان شاءالله همه تون حاجت رواباشین 

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
استارترجان اگه اجازه بدین من تو ختم نباشم چون از اولش نبودم حس خوبی ندارم ان شاءالله همه تون حاجت ر ...

عزیزم نمیشه که.من لیست گذاشتم.طبق لیست دارن میخونن.چه جوری عوض کنم

عزیزم نمیشه که.من لیست گذاشتم.طبق لیست دارن میخونن.چه جوری عوض کنم

من دیروز پنج بارم روخوندم  ادامه میدم ولی نشد چله که.سی وپنج روز باید بخونم من

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
من دیروز پنج بارم روخوندم  ادامه میدم ولی نشد چله که.سی وپنج روز باید بخونم من

نه عزیزم ما چهل و چهار نفریم.یکی دو روزم شما واسه خودت اضافه تر بخون میشه چهل روز.شما میخوای چله بگیری نیت چله بکنه.اون دو روزی که کم میادم بخون.

نه عزیزم ما چهل و چهار نفریم.یکی دو روزم شما واسه خودت اضافه تر بخون میشه چهل روز.شما میخوای چله بگی ...

شما از روزی که خوندی تا چهل روز حساب کن هر وقت کاربرا تمام شدن و از شما چهل روز نشد بخون تا بشه چهل تا.ولی اینجوری دسته جمعی بودنو واسه چله ات رها نکن

عزیزم شما از روز پنج شنبه واسه همه کاربرا تا الان خوندین؟

بله خواهری خوندم ...فقط دیروز که دوشنبه بود رفته بودم دکتر شب خیلی دیر رسیدیم خونه یادم رف بخونم از صب بیرون بودیم ...امروز دوتا رو باهم میخونم ...خواهش میکنم حلالم کنید

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍