2777
2789
چشم عزیزم حتما.روزی که نوبتت بود کاربرارو تگ کن نیتتو بگو تا همه از خدا برات بخوان.

مگه ختم شروع شده؟؟؟

اسی جان چرا منشن نکردی؟

به من فقط گفتی نفر 31 هستم

مگه قرار نبود،لیست کامل شد،به همه خبر بدی.....

حالا منه بدبخت چیکار کنم با این همه ختمی که به گردنم مونده

چجوری حلالیت بطلبم از بقیه؟؟

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ختم های که گردن بود ،رو الان میخوانم

لطفا حلالم کنید

من منتظر خبر اسی بودم،امروزم خیلی اتفاقی یا د این ختم افتادم

از الان ان شا ء الله میخونم هر روز

فقط چون گم میام سایت خبر کمتر میدم

ولی مطمئن باشید که خونده میشه

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

سلامم...من هر روز میخونم ....انشاءالله بحق این ماه عزیز همه حاحت روابشن انشاءالله💚💚💚💚💚💚💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
مگه ختم شروع شده؟؟؟ اسی جان چرا منشن نکردی؟ به من فقط گفتی نفر 31 هستم مگه قرار نبود،لیست کامل شد ...

عزیزم صفحه ۱۲ شمارو تگ کردم و گفتم از پنج شنبه شروع میشه.دوباره صفحه ۱۵ تگ کردم و لیست رو گذاشتم!

منشن نکردم؟؟؟هر کدومتون رو تا حالا سه بار تگ کردم و اطلاع دادم

عزیزم منو فقط یه بار منشن کردی اونم هنوز ۴۰ نفر نشده بودیم.حالا مهم نیست چند تا ختم گذشته بگو بخونم امروز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم منو فقط یه بار منشن کردی اونم هنوز ۴۰ نفر نشده بودیم.حالا مهم نیست چند تا ختم گذشته بگو بخونم ...

صفحه ۱۲ کامنت چهارم رو ببینید اونجا تگ شدین و زمانو اطلاع دادم و دوباره صفحه ۱۵تگ شدین لیست رو گذاشتم. از پنج شنبه شروع شده بود.روز اول سپیده بود،روز دوم من یعنی الهه بود،و روز سوم خانم اعتصامی بود.و امروز روز چهارم هست.

صفحه ۱۲ کامنت چهارم رو ببینید اونجا تگ شدین و زمانو اطلاع دادم و دوباره صفحه ۱۵تگ شدین لیست رو گذاشت ...

عزیزم شما پست خودتو ریپلای کردی اینجوری که تگ نمیشه.

حالا مهم نیست من چهار تا امروز میخونم.

حاجت روا شید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم صفحه ۱۲ شمارو تگ کردم و گفتم از پنج شنبه شروع میشه.دوباره صفحه ۱۵ تگ کردم و لیست رو گذاشتم!

عریز دلم توی هر دو صفحه فقط پست خودتون رو ربپلای زدید

این جوری منشن نمی شن

من دوروز عقب بودم،سریع خوندم....امیدوارم شما و کاریر سپیده حلال کنید

ولی خانومی،من احساس میکنم،خیلی ها این جوری متوجه شروع ختم نشده باشن،بهتره دوباره همه رو منشن کنی

بازم ببخشید نظر دادم

التماس دعا