2777
2789
عزیزم این ختم چی شد کی شروع میشه منم بودم دیگه خبری ندادین 

عزیزم ختم از امروز شروع شده لبست صفحه چهارده گذاشته شده التماس دعا گلم

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم از امروز به مدت چند روز هست ؟ چهل چشم محتاجم به دعا شما هم با دلای پاکتون واسم دعا کنید& ...

عزیزم تعدا افراد شرکت کننده 44نفر هس دیگه میشه 44روز ختم انجام میشع هر روز به نیت یک نفر شما بر صفحه 14تاپیک یک اسکرین بگیر از لیست که هر روز به نیت اون شخص بخونی. انشالله حاجت روا شید

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍
عزیزم تعدا افراد شرکت کننده 44نفر هس دیگه میشه 44روز ختم انجام میشع هر روز به نیت یک نفر شما بر صفحه ...

مرسی گلم من هرروز به این نیت میخونم انشالله همگی حاجت روا بشن و در آخر هر کدوم ۴۴بار ختم کرده باشم خیلی گرفتارم برام دعا کنید💔😔

امروز

سلام خواهر جان عصربخیر، اجرتون با ابا عبدالله الحسین علیه السلام 🍀🌸🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

به نیت سپیده خانم خونده شد😍

ببخشید باید هرروز اعلام کنیم اینجا که خوندیم؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
هرجور راحتین عزیزم.ولی یادتون نره

نه گلم خیالتون راحت تو یه برگه نوشتم گذاشتم رو میز تحریرم که هرروز درس میخونم 

از لیست هم اسکرین گرفتم

هرروز میخونم💚

ممنون ازت بخاطر طرح قشنگت

ان شاء الله که حاجت روا شی عزیزم

و حاجت روایی همه دوستان

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
@سپیده8272      نفراول          @liiiyana    ...

بچه ها امروز نوبت منه.برام خیلی دعا کنید.دعا کنید معجزه بشه و شوهرم پشیمون بشه بیاد دنبالم.ده روز دیگه دادگاهه.دعا کنید کارم به دادگاه نکشه چون دیگه برام فایده نداره.خدارو قسمش بدین.من این تایپیک رو فقط به خاطر دعای شما زدم😢😔

@amirezaa       نفر ششم @حریرابریشم           ن ...

بچه ها امروز نوبت منه.برام خیلی دعا کنید.دعا کنید معجزه بشه و شوهرم پشیمون بشه بیاد دنبالم.ده روز دیگه دادگاهه.دعا کنید کارم به دادگاه نکشه چون دیگه برام فایده نداره.خدارو قسمش بدین به این عید.من این تایپیک رو فقط به خاطر دعای شما زدم😢

@آرزوشکوه           نفریازدهم @greftar        ...

بچه ها امروز نوبت منه.برام خیلی دعا کنید.دعا کنید معجزه بشه و شوهرم پشیمون بشه بیاد دنبالم.ده روز دیگه دادگاهه.دعا کنید کارم به دادگاه نکشه چون دیگه برام فایده نداره.خدارو قسمش بدین به این عید.من این تایپیک رو فقط به خاطر دعای شما زدم.خیلی بهتون نیاز دارم😔