2777
2789

اسی جون اگه کانال میزنی هرروزخبردارشیم.من هستم.من همین جاچله حمدروگرفتم خانمه عزیزی که میرگروهه.کانال زده هرروزاعلام میکنه،اینجوری خیلی عالی میشه.ودرضمن خوندن دسته جمعی حدیث کساء انشاءالله باعث برآورده شدن حاجتمون میشه.

اسی جون اگه کانال میزنی هرروزخبردارشیم.من هستم.من همین جاچله حمدروگرفتم خانمه عزیزی که میرگروهه.کانا ...

کانال تلگرام؟من تلگرام ندارم عزیزم.اگر دوستی میشناسید اینجا تگ کنید تا چهل تا بشیم.منم خیلی از حدیث کسا تعریف شنیدم حاجت بزرگی دارم کاش زودتر ۴۰ نفر بشیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@سبزحسنا       @عاطولی       @پلاستوفوم    ...

مرسی عزیز دلم ک صدام کردی باعرض شرمندگی خیلی ختم دارم توی چله حدیث کسا هستم  اگه اینجا هم شرکت کنم میترسم نتونم بخونم مدیون بشم خدا دلتونو شاد کنه التماس دعا🤲🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@گلزعفرون     @بانورهایی97     @mamanzari1363     @؟shahla & ...

عزیزدلم. از امروز ختم شروع میشه؟ 

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍