2777
2789
عنوان

موخوره گرفتم 😐😐😕

277 بازدید | 20 پست

من دو سال پیش موهام رو کوتاه کردم چون موخوره گرفتم امسال دوباره خیلی بلند شده ولی بازم موخوره گرفتم

راه حلی چیزی نمیدونید؟!و اینکه آیا دستگاه موخوره گیر خوب هست؟!

پ.ن:نمی‌دونم موخوره رو درست نوشتم یا نه😶

پ.ن۲:آیا می‌دانستید که عسل یک هفته است که اعتصاب نی نی سایت کرده بود😶

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

دستگاا موخوره گیر کل موهاتو نازک میکنه و نصفشم خرد میکنه

موهاتو قشنگ باحوصله بذار جلوت یه قیچی تیز باالکل ضدعفونی کن یکی یکی موخوره هاشو نوک هاشو بزن بعدشم کل موهاتو سرکه سیب اسپری کن ۲ساعت بعدبشور

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دستگاا موخوره گیر کل موهاتو نازک میکنه و نصفشم خرد میکنه موهاتو قشنگ باحوصله بذار جلوت یه قیچی تیز ...

مرسییی⁦♥️⁩🎈

چند گرفتی؟؟؟

هرهرهر چقدر نمکم من😕😑😑😑😑

گشنمه😀

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
هر ۳ ماه دو سانت موهاتو باید کوتاه کنی که موخوره نگیره تو دو سال معلومه همش میشع موخره

اره اصلا کوتاه نکردم اینطوری شد😶🤦

نه دستگاهش خوب نیست فقط کوتاه کن و ازین به بعد پایین موهاتو شبا با یه روغن چرب کن زیادم موهاتو سفت با کش نبند

من همیشه موهامو دم اسبی میبستم همیشه هم موخوره داشتم وقتی دیگه با کش نبستم خوب شد

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

گوجه له کن بزن ب موهات خشک ک شد موهاتو بین دوتا کف دستت قرار بده ک در حالی ک فشار میدی عقب جلو کن نمیدونم چطور بگم متوجه شی ینی دستاتو بمال ب هم بعد خورده های موخوره میتکه و میریزه امیدوارم ب دردت بخوره گلم😘🌸

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
تخم کتان رو بجوشون ژلش رو بمال به موهات موخوره میره پی کارش  منم  مثل تو بودم گلم  ...

مرسی گلم بابت راهنمایی خوبت💓💕

دستگاا موخوره گیر کل موهاتو نازک میکنه و نصفشم خرد میکنه موهاتو قشنگ باحوصله بذار جلوت یه قیچی تیز ...

من اینکاروکردم بی فایده بود:/

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
نه دستگاهش خوب نیست فقط کوتاه کن و ازین به بعد پایین موهاتو شبا با یه روغن چرب کن زیادم موهاتو سفت ب ...

ممنونم عزیز دلم بابت راهنماییتون💓💕