2777
2789
عنوان

چرااااا

125 بازدید | 13 پست

چرا خدا ادمیو ک تو سرونشتمون نیس رو برا بار دوم سر راهمون میذاره؟؟

درحالی که یه بار جون دادی تا فراموشش کردی؟

حس میکنم خدا بام قهره تو هیچ زمینه ای هوامو نداره

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید داره با اون آدم اشتباهی امتحانت میکنه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

عزیزم درسته خدا متوجه همه کارهامون هست ولی باور کنید تو بعضی از جاها وبعضی کارها خودمون راهمون رو اشتباه میریم ودرست انتخاب نمیکنیم چون ذهنمون رو محدود به یه چیزهایی میکنیم که شاید اصلا برامون خوب نباشن 

عزیزم اینکه اون سر راهت قرار گرفته دلیل نمیشه که تو دوباره بهش فرصت بدی

اشتباه کردمو فرصت دادم چون دوسش داشتم با کلی التماس برگشت تو زندگیم باز داغونم کرد تازه حالم خوب شده بود

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
اشتباه کردمو فرصت دادم چون دوسش داشتم با کلی التماس برگشت تو زندگیم باز داغونم کرد تازه حالم خوب شده ...

درکت میکنم حس دوست داشتن و وابستگی انسان رو ضعیف میکنه، منتها باید شجاعت دل کندن رو پیدا کنی هر چقدر که میخواد سخت باشه، مثل دندونی که از ریشه خرابه و تا درش نیاری بندازیش دور آرامش پیدا نمیکنی، روابط هم همینطورن، بنظرم حتما با یه مشاور خوب صحبت کن و با کمک مشاورت رابطه ای که نادرست هست رو تموم کن، خدا خیلی دوستت داشته که یکبار بهت کمک کرده تا این رابطه رو تموم کردی، ولی خودت قدر فرصتت رو ندونستی عزیزم، الانم باز به خودش توکل کن و مطمئن باش کنارته و کمکت میکنه