2777
2789
عنوان

الان چیکار کنم؟

238 بازدید | 8 پست

سلام

فکر کنم همه در جریان مشکلات و بی پولی یه سال اخیر منو همسرم شدین

تو این حین گوشیش خراب شده و حالا که ازم دوره تنها راه ارتباطمون بود

چیکار کنم سایت مطمین که قسطی بده ماهی ۱۰۰ تومن سراغ دارین این پول تو جیبی منه که بابام میده😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شرایط پرداخت و خبر داری؟

خرید اقساطی از دیجی کالا

دیجی کالا یک سایت فروش اینترنتی کالا است که بسیاری از افراد به دلیل فروش نقدی این سایت، از خرید کالای مورد نظر خود صرف نظر می کنند. از این رو سایت قسطی کلاب شرایط فروش اقساطی کالا های مختلف را برای تمام افراد جامعه با شرایط ساده ای راه اندازی کرده است. برای خرید تمام کالاهای مورد نظر خود به صورت اقساطی به سایت قسطی کلاب مراجعه کنید.

خرید اقساطی از دیجی کالا
خرید قسطی از قسطی کلاب

خرید اقساطی تمام کالاهای عرضه شده در دیجی کالا  از سایت قسطی کلاب برای تهیه ی آسانتر لوازم مورد نیاز در حوزه های مختلف همچون کالای دیجیتال، لوازم خانه و آشپزخانه و موارد ایجاد شده است. دیجی کالا سایتی معتبر و فعال در زمینه فروش اقلام گوناگون و مورد نیاز افراد است که حوزه های گسترده ای را شامل می شود.

لوازم گوناگون هنری، آرایشی و بهداشتی، کالای خواب و بسیاری دیگر در حوزه ی فعالیت این سایت فروشگاهی بزرگ می باشد. خرید اقساطی کالاهای بهترین کالاهای دیجی کالا توسط سایت قسطی کلاب انجام می شود که شرایط خرید از سایت دیجی کالا را برای افراد بیشتری مهیا کرده است.

گلم باید تو گوگل سرچ کنی بخونی ببینی چطوری من سرچ کردم کلی مطلب راجع بهش بود

خدایا خیلی شکرت