2777
2789
عنوان

بیاین بترکونید....

88 بازدید | 11 پست

خانومه خوشکلیا نفسا.. بگین چکارای انرژیتونوبالامیبره

من ورزش دنس.. 

یه دوش آب ولرم

یه لیوان چای سبز

یه کشمش وشیرودارچین

یه شربت دم غروب ویه چای موقع طلوع 

یه موسیقی مثبت

یه عطرخوش بو

شماهم بگین منتظرم

اینجا گودبای پارتی جعفره؟😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت با کسی که دوسش دارم🥺❤️

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

سلام دوست عزیز خوبید؟ ببخشید یه مدت قبل تویه تاپیک شما گفته بودین از کرم نیو درم استفاده کردین راضی بودین؟بعدش عوارض نداره که صورت لک بیاره؟اسم دقیقش میگی نمیدونم کدوم نمونه بایدبگیرم

سلام دوست عزیز خوبید؟ ببخشید یه مدت قبل تویه تاپیک شما گفته بودین از کرم نیو درم استفاده کردین راضی ...

نه عوارض نداره. کرم روشن کننده رنگ پوستتون بگیرید جلدش سبزرنگه

نه عوارض نداره. کرم روشن کننده رنگ پوستتون بگیرید جلدش سبزرنگه

نت سرچ کردم جلدسبز زده پوشاننده لک و ضد جوش یکی دیگم هست نئو درم ویتامین ث اینم زده شاداب کننده وسفید کننده نمیدونم کدومش خوبه 🤭اینی که شما میزنین چرب نیست؟میشه عکسش بذارین.ممنونم