2777
2789
عنوان

زنگ بزنم پلیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست
توی سیستم اسممو زده میترسم پاک کنه وقتی ببینخ اینجور میگم ولی میخوام صداشو اول ضبط کنم ک حرفاش کامل ...

ضبط صدا جرمه.نگران نباش پای پلیس بخواد اونجا باز شه خیلی براشون بده.توی یه تایم شلوغ برو بگو الان زنگ میزنم پلیس بیاد ،خودشون سریع پولتو میدن

از حرف زدن خستم
دقیقا برا منم این اتفاق افتاد از سال۹۶. ۵۰هزارتومن موند پیش دندون پزشکم هرسری ز زدم برم دندونمو درست ...

خیلی بیشعورن خیلیییییییی

سال ۹۶ ۹۰ تومنم واقعا اندازه ۵۰۰ الان ارزش داش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یبار دیگه برو به دکتر بگو.نداد اخر بگو ظاهرا به حلال حروم اعتقاد ندارین ولی دیگه نرو فک کن صدقه دادی ...

دلم میسوزه واقعا همچین ادمایی رو میبینم 

اونقدر عصبی هستم از کارهاشون ک حس میکنم الان سکته میکنم

پولش برام ارزش نداره اینکه فک میکنن نمیفهمم و اسکولم دیگه پولو گرفته بای بای

خیلی بیشعورن خیلیییییییی سال ۹۶ ۹۰ تومنم واقعا اندازه ۵۰۰ الان ارزش داش

اره والا.

من پیشش چنتا عصب کشی کرده بودم هرسری کلی اذیت میکرد برای وقت دادن 

پول همه رم پیش پیش میگرفت وگرنه کارو انجام نمیداد.

برای عصب کشیام۵۰تخفیف داده بود این ۵۰ ک موند دستش با اون یر به یر کردم .جهنم و ضرر ولی یه مریضو پروند بااین کارش اونیکه ضرر کرد خودش بود

خدای مهربون شکرت😍
فک کن جیبتو زدن...90 تومن ارزش انقد اعصاب خوردی رو نداره....چرا انقد خودتو عصبی میکنی...ی چروک بیوفت ...

۹۰ تومن ارزش نداره

اینکه اونجور میکنن اسکول میکنن و خر فرض کردن اعصابمو خورد کرده 

پلیس نمیگه همچین حرفی. یا برو دندونپزشکی تهدید کن ب پلیس میگی ببین عکس العملشون چیه

صداشو موقعی ک حرف میزنه ضبط میکنم بعد اگه زد زیرش ب پایس نشون میدم 

بعدم اول تهدید میکنم بعد ب پلیس زنگ میزنم 

۹۰ تومن ارزش نداره اینکه اونجور میکنن اسکول میکنن و خر فرض کردن اعصابمو خورد کرده 

میخوای یکم خالی شی وقتی مطب شلوغه برو داد و بیداد کنو آبروشونو ببر

در من انگار کسی در پی انکار من است...

ضبط صدا جرمه.نگران نباش پای پلیس بخواد اونجا باز شه خیلی براشون بده.توی یه تایم شلوغ برو بگو الان زن ...

نه ضبط صدا اگه پخش نشه جرم نیستش اینو خوندم من بهش میگم چون میدونستم زیرش میزنن ضبط کردم برای جمع کردن مدرک