2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماهی رو تمیز شده میخرم اگه بخوام تو فر بزارم قشنگ میشورمش دمشو و سرشو قیچی میکنم داخل شکم ماهی رو نمک و فلفل میزنم فرو گرم میکنم میزارم تو فر‌یکم که گرم شد داخل آب میندازه میزاریم اون آب کامل خشک شه

بعد واسه شکمش گردو آسیاب شده+اشپل ماهی+برگ سیر تازه+ انار +نمک و فلفل و زرد چوبه+ رب انار +یه گیاه محلی داریم (جینجایل میگیم بهش)

نمیدونم فارسیش چی میشه

قشنگ هم میزنیم میریزیم تو شکم ماهی دوباره میندازیم تو فر بپزه😋😋

اینم ماهی شکم پر آستارایی😋

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍

من یکم ارد و زردچوبه ونمک و فلفل و شنبلیله مخلوط میکنم ماهی میزنم توش میزارم سرخ بشه!واسه پلو هم گشنیز و سیر و سرخ میکنم با نمک و ابلیمو و زردچوبه بعد که برنج ابکش کردم میزارم وسط برنج لایه لایه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من ماهی رو تمیز شده میخرم اگه بخوام تو فر بزارم قشنگ میشورمش دمشو و سرشو قیچی میکنم داخل شکم ماهی رو ...

به نظر میاد عالی بشه

تا دندان دارید لبخند بزنید  

آویشن، روغن زیتون، فلفل سیاه، پیاز حلقه شده و آبلیموی تازه و نمک رو قاطی میکنم دو طرف ماهی رو آغشته میکنم ، ۱ ساعت میذارم بخوردش بره، بعد ماهی رو میذارم تو فویل، یه گوجه فینگیلی یه پیاز فینگیلی نصف شده رو کنارش میذارم ، فویل رو کامل میپیچم میذارم تو تابه دو طرفه، درشو میبندم میذارم رو اجاق با دمای کم، ۵ دقیقه یبار پشت و رو میکنم، ۸۰ دقیقه اینجوری، بعد باز میکنم ماهی رو برمیدارم میذارم تو دیس، همین، تامام

مامانِ لیانا