2777
2789
عنوان

خرید لباس زیر

139 بازدید | 8 پست

بچه ها از تو ایتا یه کانالی هس میفروشه به نظرتون اعتباری هس بخرم؟؟پیج معتبر لباس زیر دارین بفرستین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کانالا فک نکنم مطمئن باشن من از یه کانال تو تلگرام خرید کردم هنوز واسم نیومده از دیجی کالابخر 

دیجی قشنگ نبود زیاد ..حالا میرم ببینم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ازشون شماره تماس وآدرس دقیق بخواه

چک کن شماره روشن باشه 

یا رسیدهای ارسالیشون چک کن که فامیلی فروشنده یکی باشه و فامیلی خریدارها متفاوت باشه

کد مرسوله هاشون رو پیگیری بکن توی گوگل سرچ کن مرسولات پستی بعد اونجا کد روبزن ببین نوشته وارد نقطه پستی شده و...مشخصه دیگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

عزیزم چند روز پیش یه خانومی تاپیک زد فروش لباس زیر دیجی کالا بود ولی خیلی لباساش خوشگل بود من خودم 3 تا ست گرفتم تازه دم خونه هم پولشو دادم اگر بخوای آدرسش وبرات بفرستم بری ببینی؟؟ 

عزیزم چند روز پیش یه خانومی تاپیک زد فروش لباس زیر دیجی کالا بود ولی خیلی لباساش خوشگل بود من خودم 3 ...

اره حتما برام بفرس