2777
2789
عنوان

شده سونوگرافی جنسیتواشتباه بگن؟؟؟؟

1200 بازدید | 138 پست

سلام عزیزان.هفته۳۳بارداری هستم توی۲بارسونویی که رفتم بهم گفتن چی دوسداری گفتم دختربهم گفتن بچت دختره درحالی که ازعلایمو....همه میگفتن پسره.یه نفرکه بقول خودش تاحالااشتباه نکرده بهم گفت پسره!منم سیسمونی دخترونه گرفتم!!!چارشنبه وقت سونودارم بنظرتون میشه همچین چیزی؟توی قران هم نیت کردم که اگه پسره اسم یه مرداگه دختره اسم یه زن بیادکه اسم حضرت ابراهیم اومد.....برای خودتون یااطرافیان پیش اومده همچین چیزی؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو دیگه گفته. سونو آنومالی کم اشتباه پیش میاد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ینی علم پزشکی کمرش شکست😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت