2777
2789
دارا  دوم کی هست

زمان دادن آخر مرداد عرضه میشه با تخفیف دولتی برای هر کد بورسی حقیقی تا حداکثر ۵ میلیون تومن

باید فوق العاده باشه سودش

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب بستگی داره که چه سهمی رو بخری مثلا من اواخر فروردین بود فک کنم که شستا رو خریدم و تا امروز ۵۳۰ ...

دارم یاد میگیرم گلم 

ایشالله که میتونم بهترین سودو میکنم

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
نه عزیزم محدودیتی نداره تو پست قبلیمم گفتم شستا رو اواخر فروردین خریدم و ۵۳۰ درصد سود کرده ۳ میلیون ...

سلام ب نظرتون الان هم خوبه شستا بخریم یا سود خودشو کرده دیگه؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شستا عالیه برای بلند مدت اصلاح خواهد داشت ولی واقعا سهم ارزشمندیه من چند بار خواستم اضافه کنم ولی ...

ممنونم عزیزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شستا عالیه برای بلند مدت اصلاح خواهد داشت ولی واقعا سهم ارزشمندیه من چند بار خواستم اضافه کنم ولی ...

سلام عزیزم الآنم خوبه شستا رو بگیریم ؟ یکشنبه باید اقدام کنیم ؟

سلام میگن قراره اصلاح داشته باشه ولی زمانشو نمیدونم من خودم دیروز سفارش زدم ولی متاسفانه فقط ۵ دقی ...

ممنونم عزیزم 

به نظرت تا ۵میلیون چقد بخرم ؟ اولین بارم هست، 

خوب باید تصمیم بگیری که میخوای تک سهم باشی یا چند تا سهم بخری؟ پیشنهاد میکنم تک سهم نباشی چون ریسکه ...

می‌خوام چند تا سهم بخرم خداو شکر صبورم برا بلند مدت میخوام