2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جونمون واسه دوس پسرمون درمیره اینا شوهراشونو کتک میزنن🤕خارج از شوخی خیلی کارتون زشت بود🙁

هروقت دوست پسرت شد همسرت بعدش چندسال گذشت مهمه که هنوز جونت در میره یا نه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

منم یبار شوهر خواهرمو زدم   ..روی خواهرم دست بلند کرده بود پدر ومادرم مسافرت بودن...وقتی رفتم خواهرمو دیدم پیشیونیش کبوده .شوهرش داشت زبون درازی میکرد یکی  محکم خوابوندم زیر گوشش.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
راز موفقیتتون‌چیه؟؟ چطور میزنین که بعدش خودتون ناقص نمیشین؟؟

کی گفته ناقص نمیشیم.من کبود میشم تا چند روز.گردنمو چنگ انداخته حتی تو تاپیکمم هست.ازونموقع دیگه میترسم دست بهش نمیزنم.فوقش ی نیشگون

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
منم یبار شوهر خواهرمو زدم     ..روی خواهرم دست بلند کرده بود پدر ومادرم مسافرت بودن...وقتی ...

صددددد باریکلاااااا

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

نه#به#خشونت#علیه#مردان#  

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚