2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂ازشدت غم نحیف شده 

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اعصابم بهم ریخت موهاش کندم چنگش زدم

اعصابت بهم بریزه باید همین کاری کنی گلم یا سعی کنی کم آروم تر برخورد کنی بحث من قهر کن یکم صداتو ببر بالا اما اینکه کتک زدی این یعنی چی الان 

وای با چی زدیش حالا بروسلی؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اعصابم بهم ریخت موهاش کندم چنگش زدم

قووداااااا🤸🤸⁦🏋️⁩⁦🏋️⁩⁦🏋️⁩🤺🤺🤺🤼🤼🤼🤼🤼

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ما جونمون واسه دوس پسرمون درمیره اینا شوهراشونو کتک میزنن🤕خارج از شوخی خیلی کارتون زشت بود🙁

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
خوب دگ نه این بزنه خوبه نه اون کلا زدن وحشی بازیه تا زبون داریم

مرد ابهت داره.. زدن مرد توسط زن بی غیرتی مردن

کسر شان مرد هست

خیلی هم کارش فوق العاده اومده تاپیک زده

همچین تاپیک هایی باید گزارش شوند

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2

@نی_نی_یار_5  

ربطی ب کوتوله بودن نداره منم چنبار زدم شوهرم قدش ازم بلندتر

راز موفقیتتون‌چیه؟؟ چطور میزنین که بعدش خودتون ناقص نمیشین؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!