درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
پنجشنبه شوهر من ازمون داره کارت ورود به جلسه اومد یه فرم هم پر کردن و زدن اگه مبتلا هستید یا علائم دارید باید اطلاع بدین تو مکان جدا ازتوت ازمون گرفته میشه
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اخرین اخبار تو yjcدیدم این بود که تعلیق نمیشه مثلا سرباز ها باید وضعیت دانشگاهشون مشخص شه و اینجور ادما به ضررشون میشه
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
اخرین اخبار تو yjcدیدم این بود که تعلیق نمیشه مثلا سرباز ها باید وضعیت دانشگاهشون مشخص شه و اینجور ا ...
امروز مجلس جلسه داشت در موردش این مال قبل از جلسه بود
پسرا میخوان زودتر برن سربازی که بعد برن وارد بازار کار بشن شایو کنکور امسال نگیرن اونا یه سال واقعا ضرر میکنن
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
گفتم پسرا واقعا ضرر میکنن مخصوصا اونایی که باید وضعیت دانشگاهشون و سربازیشون مشخص شه اونا براشون مهمه زود وارد بازار کار بشن