تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️
تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️
من ۴ ماه متفرمین و فولیک اسید مصرف کردم.گرمیجات زیاد خوردم سردیجاتو حذف کردم.نمک و قند و چربی زیادو حذف کردمهله هوله رو حذف کردم شکمبند میبندم شکمم گرم بمونه.الانم اولین ماه اقداممه نمیدونم باردارم یانه
من ۴ ماه متفرمین و فولیک اسید مصرف کردم.گرمیجات زیاد خوردم سردیجاتو حذف کردم.نمک و قند و چربی زیادو ...
قاعدگیت منظم بود؟