2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 43 پست
۲۰ سال  چی داره تو ۲۰ سالگی  خودت چند سالته

مهم نیست چی داره خدابزرگه این خو نمیخواد تو بغل پول و ماشینش بخوابه میخواد با طرف زندگی کنه کسی هس20سالشه اندازه یک مرد 40ساله عقلش میرسه  بخدا هیچی به پول نیست خوشبختی مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم نیست چی داره خدابزرگه این خو نمیخواد تو بغل پول و ماشینش بخوابه میخواد با طرف زندگی کنه کسی هس20 ...

اینا رو از کجا میارید واقعا 

هر چی میشه میگید کسی که ۲۰ سالشه بهتر از یه مرد ۴۰ ساله است 

کی گفته بهتره ؟

کدوم فلسفه گفته بهتره؟ 

تو این ۲۰ سال زندگیش چقدر تجربه داره 

چقدر سرمایه داره 

من میدونم استثنا وجود داره 

ولی همه استثنایی نیستن 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
اینا رو از کجا میارید واقعا  هر چی میشه میگید کسی که ۲۰ سالشه بهتر از یه مرد ۴۰ ساله است  ...

ازاونجاه یک آدم میشناسم 37 سال سنشه ولی عقلش به اندازه یک بچه ده ساله نیست پول و خونه وماشین داره ولی جیگر دختر مردم کرده خون هروز دعوا اعصاب خوردی آره استثنای ولی الان پسرا عاقل شدن دیگه مثله قدیم که نیس هر وپر حالیشون نباشه

مهم نیست چی داره خدابزرگه این خو نمیخواد تو بغل پول و ماشینش بخوابه میخواد با طرف زندگی کنه کسی هس20 ...

عزیزم الان توی این دوره واقعا پول مهمه 

لازمه همون زندگی که شما میگی پوله

ازاونجاه یک آدم میشناسم 37 سال سنشه ولی عقلش به اندازه یک بچه ده ساله نیست پول و خونه وماشین داره ول ...

چند سالته

عزیزم الان توی این دوره واقعا پول مهمه  لازمه همون زندگی که شما میگی پوله

واقعا درک میکنم ولی وقتی میبینم کسایی که پول دارن ولی شعور دارن خیلی ناراحت میشم چون خیلیا هستن وضع مالی خوبی ندارن ولی خیلی خوبن ولی چون پول ندارن خانواده ها راضی نمیشن این واقعا سخته ودرست نیست

چند سالته

من سنی ندارم 17 سالمه ولی دوتا خواهر دارم با زندگی مختلف یکی وضع مالی خوب یکی متوسط رو به پایین من ترجیح میدم مثله اون متوسط باشم تااون پولدار چون پولی که نشه خوشبخت باشی بدرد نمیخوره آره خواهرا ن یکیم حسرت خونه وماشین میخوره ولی اینقدر خوشبخته که بعضی وقتا میگه پول مهم نیست ولی اون حسرت یک روز میخوره شوهرش خوشحالش کنه

۲۰ سال  چی داره تو ۲۰ سالگی  خودت چند سالته

ماشین داره خونه داره تک فرزنده مال پدرش بوده پدرش فوت شده الا اون و مادرشن 

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
واقعا درک میکنم ولی وقتی میبینم کسایی که پول دارن ولی شعور دارن خیلی ناراحت میشم چون خیلیا هستن وضع ...

عزیزم خب دلیل نمیشه اگه کسی شعور داره حتما باید بهش دختر داد 

ببین ازدواج مثل یه مثلثه  

این مثلث برای من یعنی پول 

ایمان 

اخلاق 

خب 

شاید این مثلث واسه یه نفر دیگه بشه تحصیلات پول  شعور  

پس بنابراین باید طرف هر ۳ تاشو داشته باشه تا این مثلث تکمیل شه چیزی رو نمیشه فدای چیز دیگه کرد 

فقط شعور کافی نیس 

فقطم پول کافی نیس 

عزیزم خب دلیل نمیشه اگه کسی شعور داره حتما باید بهش دختر داد  ببین ازدواج مثل یه مثلثه   ...

آره حرفتو قبول دارم درسته ولی هیچکس کامل نیست خودتم بکشی لنگ میزنن این مثلت کامل نمیشه

آره حرفتو قبول دارم درسته ولی هیچکس کامل نیست خودتم بکشی لنگ میزنن این مثلت کامل نمیشه

دیدی میگن گل بی عیب خدا اینجوریه یکی پول داره اخلاق و ایمان نداره یکی اخلاق داره پول وایمان نداره یکی ایمان داره پول نداره کلا کامل نیستن

ببخشیدا کلا طرز فکرت بچگونس