2777
2789
عنوان

خواستگار

308 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من اونی رو ک دوست داشتم اومد خواستگاریم ولی بدش ک خانوادش گفتن نباید زن بگیری و فلان یه روز زنگ زدم بهش ج نداد یه پیام اومد گفت دست از سرش بردارید منم دیکه ندادم اونم دیگه نداد بد حالا یه خواستگار برام اومده پسر خیلی خوبیه و مذهبی ۲۰سالشه خانوادمم راضی ان من خودمم میگم اون ک منو پس زد من بخاطر اون زندگی خودم خراب نکنم شاید دیگه خواستگار نیومد حالا بنظر شما ازدواج کنم یا بخاطر ااون بمونم 

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗

20 سالشه؟ 

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چند سالته

من ۱۷

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
هیچ وخ با بیکار ازدواج نکن

بیکار نی دانشجوعه تو کلاس راهنمایی رانندگی ام کار میکنه پدرش قبلا کار میکرد وقتی پدرش فوت کرد حالا اون کار میکنه

حتی اگ اون قبلی برگشت ت نباید راش بدی

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
بیکار نی دانشجوعه تو کلاس راهنمایی رانندگی ام کار میکنه پدرش قبلا کار میکرد وقتی پدرش فوت کرد حالا ا ...

اگه تو دلت نشست قبول کن

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍