من با مادرشوهرم درمورذ شوهرم حرف میزدم درد و دل میکردم اونم ازاین که خیانت میکنه بهم میگفت اتیش مینداخت تو دلم دیروز سر خیانت بحثمون شذ و قرار شدجدا شیم و امروز باهم اشتی کردیم یهو ظهر شوهرم زنگ زد با داد گفت تو فلان حرفو زدی یهو هنگ کرده همه چیو که باهاش درد و دل میکردم 10تا گذاشته روش به شوهرم گفته بازم بحثمون شد منم میخوام همه حرفایی کع اون میزدو موبه مو به شوهرم بگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چه مادرایی...بجای اینکه زندگی بچشون رو گرم کنن گند میزنن توش....گلم مگه با مادرشوهر میشه درددل کرد🤔
همه ی غصه ها و درد دلها از شخص مادرشوهره😄😄
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...