2777
2789
عنوان

اخه ادم چقدر میتونه پست باشخ

367 بازدید | 14 پست

من با مادرشوهرم درمورذ شوهرم حرف میزدم درد و دل میکردم اونم ازاین که خیانت میکنه بهم میگفت اتیش مینداخت تو دلم دیروز سر خیانت بحثمون شذ و قرار شدجدا شیم و امروز باهم اشتی کردیم یهو ظهر شوهرم زنگ زد با داد گفت تو فلان حرفو زدی یهو هنگ کرده همه چیو که باهاش درد و دل میکردم 10تا گذاشته روش به شوهرم گفته بازم بحثمون شد منم میخوام همه حرفایی کع اون میزدو موبه مو به شوهرم بگم

يعني شما از قبل مادرشوهرتو نميشناختي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادرشوهر درد و دل کردی؟ 

دیگه این کارو نکن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

چه مادرایی...بجای اینکه زندگی بچشون رو گرم کنن گند میزنن توش....گلم مگه با مادرشوهر میشه درددل کرد🤔

همه ی غصه ها و درد دلها از شخص مادرشوهره😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چه مادرایی...بجای اینکه زندگی بچشون رو گرم کنن گند میزنن توش....گلم مگه با مادرشوهر میشه درددل کرد🤔 ...

اره فکر کردم میتونه کمکم کنه ولی حواسم نبود میخواذ نیس بزنه

من بامادرشوهرم ازکارای پسرش میگم باهم زیرآبشو میزنیم😂😂 ولی همون حرفارو به شوهرمم میگم واینکه مادرشوهرم بدجنس نیست اما اصلا هیچ وقت باجاری دردل نکنید😆

توام حرفایی به مادرشوهرت بگو که پیش شوهرتم میگی

معلمی شغل نیست عشق است