اينقدر دعا اينقدر چله گرفتم هر دعايي براي رفع مشكل هر نذري خب پس چي پس كي دارم مطمئن ميشم خدا منو اص ...
من برای یه عوضی انقدر دعا کردم ضجه زدم و هر کاری بگی کردم ولی خدا جوابمو نداد.بعد که همه چی تموم شد تازه فهمیدم اینجوری خیلی بهتر بوده.شاید خدادصلاحتو بهتر میدونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهرم خيلي مرد خوبيه خيلي خيلي هم دوستم داره خيلي باباي خوبيه برا بچم ولي يه مشكل داره و كل زندگيمون خراب شده بخاطرش مصرف ترامادل داره و نميتونه ترك كنه و حاظر نيست كمپ بره اينجا شهر كوچيكيه و خانواده شوهرم سرشناس
حرفاتو دوست داشتم و واقعا بخاطر بچم چون وابسته ي شديد به باباش و من ميترسم بعد از جدايي عذاب وجدان د ...
بچه ها معصومند و ما اونهارو به دنیا اوردیم اینکه در شرایط پر از استرس و اضطراب بزرگ میشند گناه ما بزرگتر هاست اونا از ما فقط یک چیز و می خوان اینک مادر و پدر به هم لبخند بزنند و شاد باشند