نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عنوان نوزاد 131 بازدید | 24 پست سلام میشه بگید بندناف نوزاد کی میفته دخترم۱۳روزشه هنوزنیفتاده بندنافش معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1399/05/12 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه۹۱ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 779 دختر من ده روزگی افتاد میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 دختر من ده روزگی افتاد خشک شده ولی هنوز نیفتاده 😑 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
ترانه۹۱ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 779 ۶ روزه بود واسه زردیش برده بودیم دکترگیره هاشو با سویچ ماشینمون باز کرد دیگه لباس هاشو راحت تنش میکردم. میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
ترانه۹۱ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 779 خشک شده ولی هنوز نیفتاده 😑 میوفته هنوز وقت هست میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
مهیاس_صدرا عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1008 بچه های من ده روز افتادسعی کن خشک بمونه . میشوری پایین تنه شو خیس نشه زودتر بیفته
mina7272 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1052 مال منم تو دستگاه واسه زدیش بود فکر کنم 8 روز اینا بود افتاد دستگاه خشک کرده بود برای خوشبختیم برای مشکلات خانوادم صلوات بفرستین مرسی عزیزان ♥️💋محتاجم به دعاتون
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 ۶ روزه بود واسه زردیش برده بودیم دکتر گیره هاشو با سویچ ماشینمون باز کرد دیگه لباس هاشو راحت تنش می ... آها.... معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 بچه های من ده روز افتاد سعی کن خشک بمونه . میشوری پایین تنه شو خیس نشه زودتر بیفته ممنون گلم معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم