2777
2789
عنوان

موخوره😫🙍‍♀️💇‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
آرایشگاه ها بیشترشون دارن... اگه موهات زود به زود موخوره میگیره دستگاهش فکر کنم یک تومن بیشتر نباشه. ...

برم پرس و جوکنم ببینم کجاداره برم واقعاحیفه ادم موهاشوکوتاه کنه

این موخوره هاپدرمودراوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو موی بلنددوست دارم اخههه

عزیزم موی کوتاه ولی سالم خیلی قشنگ تره تا موی بلندوپر از موخوره ، و اگ موخوره رو کوتاه نکنی ب ریشه برسه فولیکول مو از بین میره ،پس حتما تا جایی ک موخوره داره کوتاه کن بعدش بهشون برس ک دیگ موخوره نزنه (موهم بلند میشه ناراحت نباش🤪)

عزیزم موی کوتاه ولی سالم خیلی قشنگ تره تا موی بلندوپر از موخوره ، و اگ موخوره رو کوتاه نکنی ب ریشه ب ...

اخه میدونی قبلاهمش کوتاه میکردم ولی بازم موخوره گرفتم منم موی بدون موخوره دوست دارم ولی اخه چقدکوتاه کنم روغن میزنم سشوارنمیکشم همه چیم مراعات میکنم

اخه میدونی قبلاهمش کوتاه میکردم ولی بازم موخوره گرفتم منم موی بدون موخوره دوست دارم ولی اخه چقدکوتاه ...

قبل حموم روغنتراپی کن بعد حمومم روغن وابرسان بزن مشخصه ساقه موهات خشکه و هر ماهم ی چند سانت از موهاتو کوتاه کن شاید اوضاع موهات بهتر شد 

قبل حموم روغنتراپی کن بعد حمومم روغن وابرسان بزن مشخصه ساقه موهات خشکه و هر ماهم ی چند سانت از موهات ...

روغن نارگیل میزنم قبل حموم بعدش چیزی نمیزنم 

بعده حموم چ روغنی بزنم ؟؟؟

روغن نارگیل میزنم قبل حموم بعدش چیزی نمیزنم  بعده حموم چ روغنی بزنم ؟؟؟

روغن نارگیل ب بعضیا نمیسازه موهارو بدتر خشک میکنه ب تو میسازه ؟ من خودم روغن بادام تلخ میزنم بعد حموم ی چند قطره بریز کف دستت به ساقه موهات بزن( فقط موقعی بزن ک موهات یکمی نم دارن )

روغن نارگیل ب بعضیا نمیسازه موهارو بدتر خشک میکنه ب تو میسازه ؟ من خودم روغن بادام تلخ میزنم بعد حمو ...

اره خیلی نرم میکنه انگاراتو میکشم بعده حموم

من بادام شیرین دارم اونواستفاده کنم حله؟؟🙃