2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد

47 بازدید | 12 پست

خانوما بیاین یکم از خونه داریتون بگین من روحیه بگیرم پاشم به خونمون یه سرو سامونی بدم خونمون افتضاحه😥

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

من ظرفامو شستم سینکم تمییییزه گازمم تمیزه ناهار گذاشتم بعد باید جارو بزنمو دستمال بکشم😁

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز از هفته رو به یه قسمت خونه اختصاص دادم

اینجوری همه جا تمیزه اما من کارام زیاد نمیست  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یه موزیکی بزار پاشو کارارو شروع کن رو روال میفتی میبینی همه کارارو کردی 

فقط خوابم میاد

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
من ظرفامو شستم سینکم تمییییزه گازمم تمیزه ناهار گذاشتم بعد باید جارو بزنمو دستمال بکشم😁

کارای اشپزخونه خیلی سنگینه فقط باید بشوری پاک کنی

من هر روز از هفته رو به یه قسمت خونه اختصاص دادم اینجوری همه جا تمیزه اما من کارام زیاد نمیست   ...

یعنی چی میشه یکم توضیح بدی 

چی کارا میکنی تو اون روزا

من کارام جمع میشه رو هم واقعا بدم میاد دیگه از کار کردن

یعنی چی میشه یکم توضیح بدی  چی کارا میکنی تو اون روزا من کارام جمع میشه رو هم واقعا بدم میاد ...

ببین یه سری کارها روزانه باید انجام بشه مثل ظرف شستن و گردگیری و جمع کردن لباسهای شسته شده، اینا که باید بهشون مثل صبحانه خوردن و دست و صورت شستن و خلاصه مثل کارهای روزمره نگاه کنی.

ولی بقیه کارها رو تقسیم کن

شنبه اتاق خواب

یکشنبه کابینت ها

دوشنبه یخچال و فریزر و فر

سه شنبه دستشویی

و....

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کارای اشپزخونه خیلی سنگینه فقط باید بشوری پاک کنی

والا ۸۰ درصد کار خونه تو آشپز خونس

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

ببین یه سری کارها روزانه باید انجام بشه مثل ظرف شستن و گردگیری و جمع کردن لباسهای شسته شده، اینا که ...

بهد شما که مثلا یه روزو اختصاص میدی به اتاق خواب زیر و رو تنیزش میکنی 

مثلا کمدارو میریزی؟!

والا ۸۰ درصد کار خونه تو آشپز خونس

اره اشپزخونه منو خیلی خسته میکنه الان اشپزخونرو تموم کردم مونده اتاقا و سالن

اره اشپزخونه منو خیلی خسته میکنه الان اشپزخونرو تموم کردم مونده اتاقا و سالن

آفرین👌💖💖💖

بهد شما که مثلا یه روزو اختصاص میدی به اتاق خواب زیر و رو تنیزش میکنی  مثلا کمدارو میریزی؟!

نه فقط هر موقع لازمه اینکارو میکنم شاید هر ۲یا۳هفته

بستگی داره چقدر در طول هفته نامرتب شده باشه