2777
2789
عنوان

خودکشی....

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن برام 😔

دعا لازم نیست عزیزم،زیاد جلو چشم مامانت نباش،باهاش به هیچ وجه بحث نکن حتی اگه اون شروع کننده باشه،انشالله که شاغل شدی خلاص میشی،فقط صبور باش،وقتی عصبی و ناراحت شدی برو سرویس یا دو ورق کتاب ماجرایی بخون،شاید خندت بگیره از توصیم ولی منم مثه تو بودم اما با این دو تا راهکار،ذهنم رو تونستم تو موقعیت تنشی اروم کنم،با دعا کردن که چیزی عوض نمیشه

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
هر هر هر بس کن دیگه بیمزه

بابا این ک خودش نمی‌کشه چرت و پرت دار میگ شمام ک باور کردی بیشتر از اون داری مزخرف میگی داغ رو دلش میزاری بهتر ک بیخیالی بهش بدی ن اینکه امر ب معروف کنی بیشتر مستمرش کنی 

ی راه دیگ هم هس تو شهرتون بیمارستان کرونایی کدوم برو بيمارستان قسمت کرونایی دو تا سرفه کنن تو صورتت ...

امیدوارم شعورت هر چه زود تر بالغ شه تا کمتر دیگران رو زخم بزنی بچه کوچولو

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
امیدوارم عقل شمام زودتر کامل و بالغ بشه بفهمی چرت و پرت خودکشی 

نه چرت نیست مادر منم با فحشای رکیکش اذیتم میکرد به طوریکه دقیقا مثه همین استارتر به خودکشی هم فکر میکردم،دلیل نمیشه چون تجربشو نداشتی قضاوت کنیو مسخره کنی

بچه ها منم الان یه ساعته دارم از دست مامانم گریه میکنم 

واقعا درکت میکنم اسی جان

ولی خودکشی قطعا راهش نیست 

منکه فقط دعا میکنم وتوکل به خدا کردم اخلاق مادرم خوب شه 

وقتی میبینم مادر شوهرم با خواهرشوهرم مثل رفیق میمونه بهشون حسادت میکنم 

کاش مامان منم یکم عاطفه ودوستی داشت 

همیشه از در دعوا وارد میشه