2777
2789
عنوان

خودکشی....

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم،منم مادرم خیلی بهم بد دهنی میکرد،فعلا دانشگاه رو تموم کن شاغل شدی جدا شو ازشون،زیادم با مادرت چشم تو چشم نشو،جلو دیدشم نباش 

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
باید برم خیابان پیدا کنم😐😂😂😂

منم مامانم زمان مجردی خیلی اذیتم میکرد منم هیچی نمیگفتم ینی صبح تا شب کار میکردم شب ب جای دستت درد نکنه میگفت اینجا روغن ریختی این پوست پیاز چرا افتاده اینجا ینی همه زحمتا رو نمیدید ایرادامو میدید منم همش گریه میکردم آخرش ازدواج کردم خیلی مخالف بود با ازدواجم خیلی اذیتم کرد ک چرا با این میخای ازدواج کنی ولی الان ایتقدر خوبه ایتقدر بهم میرسه خیلی شوهرمم دوس داره

😔😔😔😔😔نمیدونم  ایشالا مشکل توم حل بشه 🌈❤

قربونت عزیزم،افسردگی عمومیه عزیزم مختص من و شما تنها نیست،مشکل من و شما در مقابل مشکلات بقیه شاید صفرررر باشه،قوی باش خواهر💜

لعنت بر هر چه صبر،لعنت بر شکیبایی....

راحتم ک نمیکنه....

عزیزم همه تو خونه هاشون جنگ و دعوا دارن 'تازه خونه شوهر بدترم میشه ' من که دیگه بریدم ' قبلنا خیلی به خودکشی فکر میکردم 'یه بار قرص خوردم رفتم بیمارستان بستری شدم 'عاقبت این شد ازون موقع ریزش مو شدید گرفتم قطعم نمیشه ' هزار تا مشکل دیگه 'جراتشو نداریم بیخود قرص نخور تازه بعدش باید عوارضشم تحمل کنی' 

سلام.واقعا درکت میکنم.بعضی پدرمادرا واقعا شرم اوره رفتارشون.اینا ک میگن شوهر کن رو جدی نگیر.ازدواج خیلی مهمه واگر دست ادم نااهل بیفتی روزی هزاربار میخوای برگردی همون خونه مادرت.اگر میتونی شاید بهتره مستقل شی و جدا زندگی کنی.اگر که نه بامادرت حرف بزن و خیلی جدی بش بگو کدوم رفتاراش اذیتت میکنه .واینم توجه کن اکثر پدرمادرای ایرانی این مدلین .کلا یه غیظ دارن همیشه.اگر مجبوری تو اون خونه بمونی یه جوری شرایطو بهتر کن برای خودت