درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد.. روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...
اتفاقا امضای خودتو میخواستم بنویسم اون قبلیه که نوشته بودی من یه ساده زودباورم که با هر شرایطی کنار میام یه همچین چیزی
خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️