2821
2789
عنوان

پدرم کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 49 پست
فقط بیمه اندازه ی مرده ولی شرعا نصف مرده  یه چیزی به گوشت خورده فقط

به نظرم اصلا زن که مرد نباید دیه ببرن چون شوهره دیه رو بر میداره میره بایکی دیگه اصلا به یه ورش نیست اون پول از کجا اومده

👶👶
خیلی خسته شدم بخدا آرزوی مرگ میکنم ۱۸ سالمه فقط ،راستش بخواین من بچه آخرم بابام بعضی موقعاباپوزخند م ...

میفهممت دقیقا... این مشکل تو خیلی از خانواده ها هست... فقط میتونم بگم متاسفم... و این که خیلی تلاش کن واسه کار پیدا کردن... سعی کن خودتو خیلی مشغول نگه داری و ازشون دور شی...درک میکنم که خانواده همه چیز آدمه ولی بعضی وختا همین تفکرات سمی که اینا به ادم القا میکنن از صد تا دشمنم بدتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار کنم ،آره ازهمین میترسم چون آواره میشم ،میدونید بدی چیه پدر مادرم جلو بقیه خب نقش بازی میکنن ،ب ...

نه عزیزم تو نشون بده دختر قویی هستی ، ببین گلم ادمی نیست تو این دنیا مشکل نداشته باشه همه به یه نحوی درگیرن ، تو فقط کم نیار قوی باش محکم باش ، این سختی ها میگذره ، بنظرم درست رو ادامه بده بهترین آینده رو برای خودت بساز تا از این وضعیت نجات پیدا کنی و همه حسرتت رو ببرن

میفهممت دقیقا... این مشکل تو خیلی از خانواده ها هست... فقط میتونم بگم متاسفم... و این که خیلی تلاش ک ...

اره سعیم میکنم برام دعا کنید یا جایی قبول شم معجزه شه چون مریض بودم نتونستم بخونم خیلی ،میرم همون شهر خودم کار میکنم ،کاش کاریم پیدا شه 😞

ممنونم ولی بخدا آدم دیگه میبره مگه من چقد تحمل دارم 

میدونم گلم ولی بین بد و بدتر باید یه راه انتخاب کنی ، تو دست به هر کار غیر منطقی بزنی یه عمر زندگیت تباهه ، ولی حداقل چندسال دیگه تحمل کنی درست تموم بشه همه جور مستقلی برای خودت 

درکت میکنم خیلی این شرایط سخته ولی برای اینکه بیشتر اذیت نشی بهونه دستشون نده هرچقدرم ناراحت بودی  جوابشونو نده بسپارشون به خدا خدا خودش به موقعش میزاره تو کاسشون ،با افکار مثبت وروشهای جذب موفقیتها (که تو این سایت  هم هست) رو سرچ کن انجام بده نکته به نکته برای نجاتت ازبیماریهاتم نماز دعا صدقه خیلی مفیده انشالله خدا خودش کمکت میکنه  درستو بخون انشالله تو یه دانشگاه خوب قبول شی البته اگه بزارن بری یه شهردیگه انتخاباتت رو شهرهای دیگه بزاری تا ازدستشون چن سال خلاص بشی  انشالله خدانجاتت میده بزودی